0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

DRAGAN ŠAKOTA: Dolazi ekipa pravljena za F-4!

Objavljeno: 05.03.20 u 15:50

Crvena zvezda sutra od 19 časova igra meč 28. kola Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva u ‘Beogradskoj areni’.

Crveno-beli sinoć su poraženi 66:63 poenima Nikole Kalinića, a već sutra ih čeka ‘sudar’ sa ‘ponosom Izraela’.

– Vidi se da je Makabi u dobrom trenutku, imaju svoj način igre. Izuzetno su agresivni, igraju tvrdo slično Efesu sa puno bekova koji imaju slobodu u igri. Jasno je da je to ekipa pravljena za visok plasman i cilj im je fajnl-for. Biće to zanimljiv duel, naša publika ce videti i jednu buduću zvezdu, sina našeg nekadašnjeg igrača Zufera Avdije. I mi imamo naše ciljeve i adute, očekujem dobru utakmicu – rekao je Dragan Šakota.

Na raspolaganju treneru crveno-belih neće biti Ognjen Dobrić i Čarls Dženkins.

– Ko god da je protivnik, kada je dupli program, druga utakmica je vrlo specificna i posebno teška. Makabi ove sezone igra izvanredno, imaju 19 pobeda i pokazali su da imaju odličan tim. Igraju brzo, sa mnogo skokova, postižu mnogo poena iz tranzicije. U sredu su pobedili ekipu Efesa i u Beograd stižu sa mnogo samopouzdanja. Neće nam biti lako, imamo i nekoliko igrača koji su povređeni, a znače mnogo za našu igru – zaključio je Dejan Davidovac.

Utakmica između Crvene zvezde i Makabija igra se u ‘Beogradskoj areni’ od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter