7
Domaći fudbal

UVEK DIREKTNI DARKO PANČEV: ‘Kukavički Partizan’ i poruka za Luku Jovića kakvu do sada nije dobio!

Objavljeno: 04.03.20 u 11:24

Legendarni napadač Crvene zvezde Darko Pančev dao je svoje viđenje 162. ‘večitog’ derbija.

Pančev je u intervjuu za ‘BBC’ kritički govorio o okršaju Zvezde i Partizana u kom nije bilo golova, ali ni previše uzbuđenja na terenu ‘Marakane’.

– Može utakmica da bude tvrda i to nije sporno, ali ovde je nedostajalo maštovitosti i akcije, a meč je bio izuzetno tvrd, oštar, napet, sa negativnom atmosferom kod igrača. Smatram da je Zvezda bila za nijansu bolja, imala nekoliko šansi za gol, dok sam od Save Miloševića očekivao da malo više rizikuje – ispalo je da je Partizan odigrao kukavički – rekao je Pančev.

On se osvrnuo i na Luku Jovića, odnosno, njegov status i učinak u dresu Real Madrida.

– On ima 21 godinu i tek treba da gradi karijeru, a ja sam deset godina imao karijeru u Jugoslaviji – mogao sam sebi da dozvolim da im kažem da idu bestraga i da se posvađam, da budem inatljiv i drčan. Ako mu se ne promeni situacija, on u junu treba da traži da ode da igra – treba da misli o sebi jer ko šiša Real, od dvanaest godina, bili su prvaci Španije samo jednom – poručio je Pančev.

0
0

7 Komentara

  1. I pojavi se čovek legenda intera .koji je ostavio dubok trag i nadavao se golova u inostrastvu . On savetuje Luku Jovića ha ha ha .koliko je golova dao u Interu tamo nije ceo tim igrao za njega kao u vardaru i zvezdi

    0
    0
    Odgovori
  2. Pančevo ćuti i ne trambuljaj, ne biste osvojili ništa da niste sastavljeni kao reprezentacija onda, fudbalske korake te nije naučila zvezdina škola ni tebe ni savićevića ni stojković, toliko o vama, idi kosi travu iza kuće pametnije će ti biti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Danasnja izjava Borjana je bitna iz jednog vaznog razloga. Naime, on objasnjava da je taktika CZ delo njihovog mistera, sto ce reci da je on taj koji im je izdao naredjenje da izadju i prekidaju igru, da ne dozvole tecnu igru, da se tuku, da idu u klinc protiv protivnika, da svedu mec na ispod 30 posto vremena ! Inace je primeceno da Stankovic najvise polaze na motivaciju, ali ona ponekad moze da bude los drug, narocito kad nemate sebi naklonjenog sudiju!Kad uporedim ovu Borjanovu izjavu i danasnju izjavu Save, potpuno je jasno ko je unistio utakmicu. Stankovicu je bio cilj da po svaku cenu ne dozvoli Partizanu tecnu igru a sve zbog rezultata , da samo ne izgubi mec jer bi se sampionat za Zvezdu pretvorio u kosmar. Uspeo je u tome forsirajuci prljavu igru, prekide, tuce, i samo mogu ironicno da mu porucim:Svaka cast, trenercino! Zvezda treba da je srecna zbog ovog remija, i vidi se da je srecna! Partizan nije dobro odgovorio na njihovu pogibeljnu igru i agresiju koja je permanentno ubijala lepotu same igre i time celog Derbija. Neka to Stankovicu sluzi na cast. Takvim pristupom on nikad nece postati veliki trener. Protiv PFC je izvukao remi ali sa iole jakim timom iz jace lige on bi glatko izgubio ovu utakmicu, uz korektno sudjenje, ne bi bolje prosao odMilojevica!. A cisto da se ne zaboravi kao mali podsetnik:Deki je trebalo ovaj mec da izgubi, samo sudijska podrska Zvezdi i nedosudjeni cisti penala za Partizan dali su Zvezdi da se sa razlogom raduje i bude srecna zbog ovog remija!

    0
    0
    Odgovori
  4. Hbg, desi se da i Partizan odigra ispod ocekivanja! Pa ne moze Partizan stalno dobijati Zvezdu, to je zabranjeno, „simbol je to srpstva“,zar ne,ahaha?! Ne bi to dobro bilo primljeno na visoj instanci, ko zna ,mozda bi Telekomu bilo naradjeno da im otkaze sponzorstvo!?> Uopste se ne salim, covece,vidite sta pauk Terza, zvani Tersman, danas kaze o tom tzv :simbolu srpstva“ ,i ko je najbolji…? I sad su trazili da mi igramo kako oni zele, a izasli da se tuku i prekidaju mec svakih 5 sec? Uz sve sa sudjom Lakijem ,odgojenom u stali cuvenih gugulicevaca i slicnih!
    Asta je sa penalom Gobelje?
    Cutite svi sa podmetnutim ekspertima koji imaju zadatak da uvere vaskoliko srpstvo da penala bilo nije ,jer….jer se ruke „ne racunaju“! Ajde, boga ti, sta ruke, jel’da!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter