0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

PRESKAČE MAČVU: Poznata je dužina pauze Milana Rodića!

Objavljeno: 04.03.20 u 10:41

Urađeno je snimanje i određene terapije u narednom periodu, koje bi trebalo da ubrzaju povratak na teren.

Imao je probleme sa povredom Milan Rodić, pre derbija, posle meča u Inđiji i izdržao je do 70. minuta na terenu, kada ga je zamenio Radovan Pankov.

Defanzivac je imao snimanje i već je počeo sa terapijma, a procena lekara je, kako saznaje HotSport, da će pauzirati sedam dana i zatim početi sa treninzima.

Ovakav epilog smo najavili posle derbija i usledila je potvrda stručnjaka, tako da će trener Dejan Stanković morati da pronađe ‘zamenu’ za subotnje gostovanje Mačvi u Šapcu.

Izbor je sužen bez obzira što je ekipi priključen mladi Marko Konotar, koji još nije debitovao u zvaničnom meču za crveno-bele i verovatno se očekuje ukoliko je posle povrede i pauze spreman Milan Gajić.

Bivši igrač Bordoa je već nekoliko utakmica uspešno odrađivao posao na ovoj poziciji i na potezu je Stanković.

Možda primeni recept iz meča sa Partizanom, kada je igrao sa tri štopera, ali je jasno da šampion ima zadatak da savlada ‘fenjerasa’, koji ga je pre dve sezone eliminisao iz Kupa Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter