1
Domaći fudbal

ZBOG VANDALIZMA ‘GROBARA’: Zvezda u Humsku poslala fakturu, evo koliko Partizan mora da plati…

Objavljeno: 03.03.20 u 12:35

Ponovo su navijači Partizana lomili i palili stolice na stadionu ‘Rajko Mitić’, a po dogovoru dva kluba troškove snosi onaj čije su pristalice napravile štetu.

Faktura je napravljena i poslata je u Humsku! Šteta mora da se plati, a ceh će podmiriti Partizan. ‘Grobari’ su tokom 162. večitog derbija lomili i palili stolice, a jedna oštećena košta deset evra.

Kada se sabere celokupna šteta Partizan bi trebalo da plati 11.150 evra. To znači da je u sukobu dve frakcije ‘Grobara’ i tokom paljenja uništeno 1.150 stolica. Crvena zvezda je ranije znala da ukloni stolice sa južne tribine stadiona, ali to sad nije praksa. Navodno, na ‘jugu’ su montirane stolice nešto lošijeg kvaliteta, te ni cena zamene nije velika, deset evra po komadu.

0
0

1 Komentara

  1. Majstore, malo lošije stojiš sa matematikom. Ako je faktura 11.150 eura, a po stolici 10 eura, ne može nikako da bude da je uništeno 1150 stolica, kako si napisao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter