0
Domaći fudbal

‘ČUKARICA 2020’: Leštane podiglo trofej!

Objavljeno: 03.03.20 u 14:40

Finalna utakmica ovogodišnjeg „Zimskog fudbalskog turnira Čukarica 2020.“, u kojoj su se sastale ekipe FK „Leštane“ i FK „Zvezdara“ završena je rezultatom 0:0 a nakon izvođenja penala, pobedu su odneli fudbaleri „Leštana“ koji su sa 5:4 savladali odličnu ekipu Zvezdare.

Prelazni pehar 28. Zimskog fudbalskog turnira Čukarica 2020 pobednicima je uručio predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić. Ovogodišnji Čukarički zimski fudbalski turnir, kao i prethodnih godina, održan je tokom februara meseca na terenima Fudbalskog saveza Beograda, na Adi Ciganliji, u organizaciji Gradske opštine Čukarica – Sportske organizacije Čukarica. Tokom takmičenja sastalo se 16 ekipa devet sa teritorije GO Čukarica a sedam sa ostalih opština Grada Beograda. Nakon finala najuspešnijim ekipama i pojedincima turnira, u restoranu Azaro na Adi Ciganliji , uručeni su pehari, plakete i zahvalnice.

Svečanom uručenju prisustvovali su predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, promoter turnira Dragan Džajić, direktor turnira Slaviša Šotra, generalni sekretar FSB Miroslav Stojanović, direktor Sportske organizacije Čukarica Rade Živojinović, član IO FSB Miodrag Žuća Janković, legenda „Crvene zvezde“ Stanislav Karasi, legenda „Čukaričkog“ Jovica Šikanić. Prisutne je pozdravio i čestitke uputio direktor turnira Slaviša Šotra, koji je zahvalio svim ekipama na učešću, fer plej igri i maksimalnom angažovanju da takmičenje protekne u najboljoj mogućoj atmosferi. U znak zahvalnosti, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić uručio je promoteru ovogodišnjeg turnira legendi našeg fudbala Draganu Džajiću plaketu za podršku i promociju turniru,.

Legendarni reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić zahvalio se GO Čukarica na priznanju koje je dobio, čestitao je pobedniku turnira i svim učesnicima što su bili deo ove sjajne fudbalske manifestacije. Gospodin Džajić je potom uručio pehar 28. Zimskog fudbalskog turnira pobedničkoj ekipi FK „Leštane“, drugoplasiranoj ekipi FK „Zvezdara“ i trećeplasiranom „Lisoviću“.

Nagradu najboljem igraču turnira Jovanu Milosavljeviću iz FK „Leštane“ uručio je generalni sekretar FSB Miroslav Stojanović, najboljem strelcu Jasminu Pučincu iz ekipe FK „Vinča“, nagradu je uručio Stanislav Karasi legenda FK Crvena Zvezda. Najbolji trener turnira je Nebojša Radišić iz pobedničke ekipe, a najbolji mladi igrač Milan Tomić iz FK „Zvezdara“.

Nagrade je dobila i sudijska trojka Andrija Stojanović, Nikola Borović i Nenad Radoičić , koja je sudila finale turnira.

Za promociju i medijsko praćenje turnira nagrađeni su:

Direktor Kurira Dragan Milić
Redakcija portala Hot sport
Redakcija Sportskog Žurnala
Urednik emisije Bubamara Aleksandar Lokner

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter