0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POGREŠAN POTEZ: Takuma Asano na žestokom udaru Grobara, a nije u pitanju igra u derbiju… (FOTO)

Objavljeno: 02.03.20 u 23:32

Partizanov Japanac na udaru je navijača posle 162. ‘večitog’ derbija zbog objave na Instagramu.

Takuma Asano nije u nedelju uveče pokazao sve ono zbog čega je doveden za milion evra prethodnog leta u Humsku, ali je bio sasvim solidan i od velike pomoći u defanzivi, pa je tako u finišu prvog poluvremena meča protiv Crvene zvezde spasio možda i gol izblokiravši pokušaj El Fardu Bena.

Međutim, navijači su se na njega naljutili iz drugog razloga, jer je objavio sliku u duelu sa Dušanom Jovančićem, a potom i deliće atmosfere i sa jedne i sa druge strane stadiona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Takuma Asano (@asatakugram) on

Pristalicama crno-belih boja to se nije dopalo, pa su njegov Instagram profil zatrpali komentarima u kojima ga pozivaju da obriše deo gde navijači Zvezde prave bakljadu i ispaljuju vatromet.

Jasno je da je Japanac želeo svojim pratiocima i ljudima u svojoj zemlji da prikaže kako je bilo ‘vatreno’ na ‘večitom’ derbiju, ali se partizanovcima nije dopalo što su deo na njegovom profilu zauzeli i navijači suparničkog tabora.

To se u Srbiji, izgleda, ne prašta…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter