0
AdmiralBet ABA Liga

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: Bilo je priče da će Budućnost namerno da izgubi…

Objavljeno: 02.03.20 u 21:15

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević je istakao da je trijumf Budućnosti u 20. kolu ABA lige apsolutno zaslužen.

Mornar je u prvom poluvremenu gubio sa 24 poena, zatim je u drugom stigao do jednocifrene razlike, ali nije imao snage za preokret, bez najboljeg igrača Uroša Lukovića.

– I mi i oni smo želeli pobedu, s tim da mi 20 minuta nismo postojali na parketu. U nastavku smo igrali sa hazarderskom postavom, ali razlika je bila prevelika. Ipak je Budućnost previše kvalitetna da bi doživela takav pad, a ima i verovatno i najboljeg pleja u ligi – Kobsa – rekao je Pavićević.

– Sada smo korak dalje, ne zavisi sve od nas, već i od drugih, a to nije dobro. Ni dve pobede nam ne garantuju plej-of, jer imamo slabiji međusobni skor od Primorske. Nadam se, ipak, da ćemo uhvatiti poslednji voz – dodao je Pavićević.

Dodao je da kalkulacijama nije bilo mesta, iako se danima spekulisalo o njima.

– Bilo je spekulacija da će biti drugačije, jer je u nekim kalkulacijama Budućnost da je izgubila mogla da izbegne Zvezdu u polufinalu, a da igra sa nama. Međutim, ova dva kluba nisu iz te priče, odigrali smo sportsku utakmicu, što mi je izuzetno drago. Mi ćemo probati da dođemo do plej-ofa, bio bi to sjajan uspeh za nas i crnogorsku košarku – zaključio je Pavićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter