0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

SUPERLIGA: Radnički do prve pobede bez ‘čika Miše’, dva gola Čumića, poraz Čuke i pobeda TSC-a

Objavljeno: 01.03.20 u 20:23

Kompletirano je 24. kolo Superlige Srbije.  Veliki deo pažnje srpske javnosti odneo je ‘večiti derbi’, a ovako su se odigrali ostali mečevi.

Bez uzbuđenja na ‘Čairu’ bilo je na početku meča. Tek u 25. minutu Subotić je imao priliku. Šutirao je sa ivice šesnaesterca, pogodio je Jovanovića u ruku. Piper je svirao jedanaesterac, veoma loše je šutirao Mihajlović, a Preković je bio siguran. Kojić je do kraja poluvremena imao priliku, njegov udarac otišao je preko gola.

Purtić je igrao rukom u šesnaestercu, a precizan sa bele tačke bio je Nikola Čumić, igrao se 47. minut. Isti igrač je samo minut kasnije povisio na 2:0. Brana Ilić postavio je konačnih 2:1. u 64. minutu.

U nastavku su igrači Inđije imali incijativu, Radnički je odlučio da brani rezultat. Pavlović je imao zicer, Ristić je odlično reagovao, odgovorio je Knežević udarcem preko gola u 84. minutu, do kraja bez promena.

Nakon što su u meču protiv Partizana Fudbaleri TSC-a ostali bez pobede, do nje su sada stigli u zaustavnom vremenu. Savladali su Napredak 2:1.

Do vođstva su stigli već u 6. minutu kada je doskorašnji igrač Kruševljana postigao gol protiv bivšeg tima. Miloš Mijić je razočarao domače navijače u 83. minutu i taman kada su svi pomislili da će TSC ponovo remizirati 1:1 na svom terenu, Vladimir Silađi je bio spasilac i to na asistenciju Dejana Milićevića.

Javor i Spartak su u uzbudljivom meču podelili „plen“ (2:2). Proleter i Mačva su u Novom Sadu remizirali 1:1.

Radnik je na svom terenu savladao ekpu Rada sa 1:0.

U više borbenoj nego kvalitetnoj partiji do cilja su stigli, na žalost Surduličani. Gol odluke postigao je Pavlov u 19. minutu.

Pavlov je iskoristio grešku odbrane građevinara, prilikom nespretne i neshvatljive intervencije jednog od defanzivaca Rada, napadač Radnika se prikrao i ‘ukrao’ loptu i poslao je u praznu mrežu, 1:0.

Superliga Srbije 24. kolo

Voždovac – Vojvodina 1:2 (1:1)
(Zličić 21 – Bojić 31, Vukadinović 48)

Bačka Topola – Napredak 2:1
(Zec 6, Silađi 90+4 – Miljić 84)

Javor – Spartak Subotica 2:2 (1:1)
(Luković 21, Petković 58p – Srećković 42, 52)

Mladost – Čukarički 1:0 (0:0) (Bojović 52)

Proleter – Mačva 1:1 (0:0)
(Mirosavljev 53 – Mihajlović 74)

Radnički – Inđija 2:1 (0:0) (Čumić 47p, 48 – Ilić 64)

Radnik – Rad 1:0 (1:0) (Pavlov 19)

Crvena zvezda – Partizan 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: TSC

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter