1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOV TIM U DERBIJU: Povratak Asana i prednost Stevanoviću

Objavljeno: 01.03.20 u 10:37

Oporavio se Bojan Ostojić, a Lazar Marković nije još fizički potpuno spreman posle pauze zbog povrede.

Jesenas u Humskoj je Savo Milošević pogodio u centar sa izborom tima i domaćin je slavio, a sada u komšiluk Partizan stiže sa proverenim adutima.

Jedino nema iskusnog Zorana Tošića, koji se preselio u Kinu i posle preskočenog meča sa Proleterom u sastav se vraćaju: Slobodan Urošević, Sejduba Suma i Umar Sadik.

HOTSPORT PROGNOZIRA SUPERLIGU SRBIJE: Bez puno golova u derbiju, pobeda domaćina u Novom Sadu

Posle meča u Senti na povredu se žalio Bojan Ostojić, ali je spreman kao i standardni saradnici u odbrani Nemanja Miletić i Strahinja Pavlović uz kapitena na golu Vladimira Stojkovića.

Dva bitna igrača na sredini terena su Bibars Natho i Saša Zdjelar, a na levo krilo se vraća Takuma Asano. Vagao je Milošević oko naslednika Tošića i večeras prednost ima mladi Filip Stevanović pošto Lazar Marković nije potpuno spreman posle pauze zbog povrede.

Projektovan sastav: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević , Zdjelar, Natho, Stevanović, Asano, Suma, Sadik.

0
0

1 Komentara

  1. Puno…puno jaci Partizan u danasnjoj utakmici od domacina gde jedino kao kvitetnog igraca vidim u Benu.Katastrofalne igre C.Zvezde koja osvaja bodove iz utakmice u utakmicu uz obilatu pomoc sudija danas ce doci na naplatu.Bice to bolno otreznjenje C.Zvezde i restartovanje ekipe na utakmice LŠ protiv Totenhema i Bajerna u kojima su primili vise golova nego sto su imali ubacivanje lopte u protivnickih 16.metara.Partizan u ovoj utakmici ima luksuz da pocinje sa igracem koji je tek napunio 17.g.a da L.Markovic sedi na klupi je jasan pokazatelj koja je bolja ekipa u ovom trenutku kao i podatak da C.Zvezda nema igrace da parira igracima Natho-Asano-Suma.Ocekujem laksu pobedu Partizana nego sto je to ostvario u prvom delu prvenstva…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter