3
Domaći fudbal

HAOS NA MARAKANI: Tuča ‘Grobara jug’ i ‘Zabranjenih’, tuča i na Auto-komandi (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.20 u 17:52

Prvi neredi zabelezeni su na stadionu ‘Rajko Mitic’ pred 162. veciti derbi.

Neredi na ‘Marakani’. Pred sam početak susreta došlo je do tuče na južnoj tribini. Grupa navijača okupljena oko ‘Zabranjenih’ napala je ‘Grobare jug’. Poletele su stolice i topovski udari. Srećom policija je brzo reagovala i sprečila eskalaciju nasilja. Inače, dve zaraćene grupe nisu fizicki odvojene, to jest ‘ograda’ su samo redari.

To nije jedina tuča navijača, oko 17 časova na uglu Lamartinove i Nebojšine ulice dogodila se tuča navijača, trojica navijača su povređena u sukobu i prevezeni su u Urgentni centar. 

0
0

3 Komentara

  1. Zabranjeni napali jug? Brukaze se na veliko… Pa snimak barem omate, ali dobro. Treba verovati spinu ane svojim očima…

    0
    0
    Odgovori
  2. I takodje bitan detalj kad je u pitanju ljubav prema klubu…drago mi je da po izjavama na kraju meca vidi ko je ko…vidiš izjave ova dva Srbina sa tuđim pasošima što srpski dadoše zbog para u odnosu na izjavu Ostoje i Fiće … Možeš misliti šta bi pričali da su dobili …..suština je da u poslednje vreme zvezda može da ne izgubi jedino kad partizan odigra očajno kao danas….a cz ovako igra već nekoliko poslednjih derbija i očigledno ne može bolje mada im ovaj najbolji u poslednjih par….totalni nesportisti i provokatori

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter