1
Domaći fudbal

SENZACIONALNO: Slavoljub Muslin ponovo u srpskom fudbalu, radi u Srpskoj ligi!

Objavljeno: 29.02.20 u 13:01

Veliki povratak Slavoljuba Muslina u srpski fudbal, bivši selektor obavljaće svoju funkciju bez naknade.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i trener Crvene zvezde prihvatio je ulogu savetnika u stručnom štabu srpskoligaša Radničkog 1912 iz Sombora. Ambicije kluba su plasman u viši rang, a u klubu veruju da bi bogato igračko i trenersko iskustvo Muslina moglo da im pomogne u ostvarivanju ciljeva

Muslin je veliko fudbalsko ime i čast mi je što je prihvatio da nam pomogne da bismo ostvarili ambiciozne planove. Za njihovu realizaciju nije dovoljno imati samo želju, planove i materijalne mogućnosti, neophodni su znanje i bogato isksutvo. Tu će do punog izražaja doći Muslinovi stručni i ostali kvaliteti. Treba istaći da će taj značajan posao obavljati bez nadoknade – kaže Ivan Gvozdenović, šef stručnog štaba za Žurnal. 

 

0
0

1 Komentara

  1. Ovo nije pravi Radnicki iz Sombora, ovo je ukradeni FK Stanisic iz sela Stanisic kraj Sombora cije je papire falsifikovala SNS mafija i prebacila ga u Sombor a pravi Radnicki iz Sombora igra cetvrti rang Vojvodjansku ligu sever.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter