2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘ŠAMAR’ PARTIZANOVCIMA – ZORAN TOŠIĆ: Partizan mi nije na prvom mestu, već…

Objavljeno: 29.02.20 u 09:50

Zoran Tošić je razdužio pre dva dana opremu Partizana, a karijeru će da nastavi u kineskom drugoligašu Taižu Juandea.

Jutros je u popularnom ruskom mediju ‘Šampionat‘ osvanuo intervju sa Zoranom Tošićem. Srpski fudbaler govorio je da je jači od Korona Virusa, dotakao se i mnogih tema vezanih za CSKA iz Moskve, ali je takođe dao jednu izjavu koja se neće dopasti partizanovcima.

NAKON IZNENADNOG TRANSFERA: Oglasio se Zoran Tošić povodom odlaska u Kinu  – ‘Ne plašim se!’

Tošić je fudbalsku afirmaciju stekao u Partizanu, a crno-bele je stavio na drugo mesto omiljenih klubova u kojima je nastupao.

– Naravno! CSKA mi je uvek na prvom mestu, čak je i Partizan tek na drugom – rekao je Tošić.

Tošić je takođe potvrdio da je pregovarao sa upravom o produžetku ugovora
U osvrtu na realizovan transfer, potvrdio je i da je pregovarao sa upravom Partizana o produženju ugovora, ali…

ZORAN TOŠIĆ: Dobro je kad je trener nezadovoljan! ‘Slobodnjak’ možda nije bio, ali penal…

Partizan mi je izašao u susret četiri meseca pre isteka ugovora, pustili su me bez obeštećenja. Prethodno smo pregovarali o novom ugovoru, ali nismo uspeli da se dogovorimo. Pojavila se opcija sa Taižuom, ozbiljno sam razmislio i prihvatio je – objašnjava Tošić.

0
0

2 Komentara

  1. o kakvom se samaru radi …? svako ima pravo na izbor … i ocekivanja … zoran tosic spada u prosek-prosecnog igraca partizana. partizan je tosicu dao puno, puno vise nego je zasluzio … njemu hvala na svemu … ALI … tosic je proracunt igrac na terenu i van njega … kakvih je sada u partizanu puno … klincima treba sansu dati i vezati ih cvrstim ugovorima …, bez obzira na rezultat i tabelu. tosicu puno zdravlja, srece i uspeha na i van terena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter