2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘GOLGETERSKI OBRAČUN NA ‘MARAKANI’: HotSport saznaje – Napadači ‘večitih’ pod lupom evropskih klubova

Objavljeno: 29.02.20 u 10:19

Nekoliko evropskih klubova najavilo je dolazak na ‘Marakanu’, a sve sa ciljem da snime napadače ‘večitih’ Ričmonda Boaćija i Umara Sadika.

Svaki ‘večiti derbi’ povod je za dolazak predstavnika evropskih klubova u Beograd. Ni 162. po redu neće biti izuzetak. Duel između Crvene zvezde i Partizana ispratiće brojni skauti.

KADA DOĐE ROĐAK IZ BEOGRADA: Ričmond Boaći završio u policiji, i to sa Zvezdinim dresom! (FOTO)

Nekolicina klubova imaće svoje predstavnike, a kako HotSport saznaje na meti većine skauta su dvojica napadača. Navijači, ali i predstavnici klubova sutra će imati priliku da na delu vide ‘golgeterski obračun’ Ričmonda Boaćija (postigao tri gola protiv Partizana) i Umara Sadika, koji je prošle jeseni postao ‘zvezda’ Partizana, kada je za njega Romi plaćeno najveće obeštećenje u istoriji kluba.

ZNAČI DA RADIM DOBRO, ALI’…: Ovako je Umar Sadik reagovao na interesovanje Napolija

Dvojac će biti pod metom sledećih klubova: Ren, Lil, Lokomotiva (Moskva), Real Sosijedad, Betis i Napoli. Dolazi i predstavnik Rome koja je na Sadiku zaradila 1,75 miliona evra i imaju deset procenata od narednog transfera Nigerijca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

U ‘tefterima’ raznih skauta ranije su se našli Rodić, Petrović, Ben, Zdjelar, Stevanović, Suma… Od njihovog učinka zavisi hoće li pored njihovog imena i sutra nešto biti upisano. Jedno je sigurno, ‘večiti derbi’ uvek ima šta da ponudi kupcima iz Evrope.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je smešno! Govoriti o golgeterskom umeću afričkih “kapitalaca” Bena i Boaćija, koji su prošle i ove godine u grupnim fazama LŠ, dokazali da je taj stepen takmičenja daleko prevazišao njihove limitirane mogućnosti, je samo jedan apsurd! Ove štetočine koje vode Zvezdu, žele da ih pošto-poto prodaju, ali ko će kupiti bofl robu?! Zapamtite jednom za uvek, oni ne mogu nigde otići iz Zvezde, jer ih niko ne traži!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pratim samo Zvezdu i samo znam da su i Ben i Boaći jedne obične prevare od igrača i da će obojica ostati još dugo i dugo u Zvezdi, jer ne postoji interesovanje za njih! Obojica su celog svog veka bili ili standardne rezerve ili su celu karijeru proveli po pozajmicama i kako očekivati da njih neko angažuje, pogotovo 33-godišnjeg Bena, koji je već duboko zašao u četvrtu deceniju života. Obojica su spori, neborbeni, bez duel igre, sa skokom na nivou punjene paprike. Evo već ih 2 i po godine gledam ali ni jedan ni drugi još nisu uspeli da reše situaciju “1 na 1”. Golove postižu iz penala, ili iz peterca kada ostanu sami. Siguran sam da se obojica protiv Partizana neće videti na terenu! A, obojica imaju unapred rezervisana mesta u timu i sada kod Stankovića! To znači da se Stanković vrlo malo pita o sastavljanju tima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter