0
Fudbal

FOTO: Instagram / fudbalskisavezsrbije

ŠOK: Utakmica plej-ofa između Norveške i Srbije se odlaže?!

Objavljeno: 28.02.20 u 23:57

Neverovatne najave stigle su direktno od predsednika FIFA Đanija Infantina.

U Severnoj Irskoj danas je održan sastanak čelnika fudbala, a prvi čovek Međunarodne fudbalske federacije Đani Infantino dao je šokantnu najavu zbog novonastale situacije u Evropi i svetu izazvane koronavirusom.

Mnoge utakmice se odlažu, takođe veliki broj istih se igra pred praznim tribinama, a upravo to predsednik FIFA želi da izbegne.

– Mislim da dugoročno nije održivo igrati utakmice pred praznim stadionima. Svaki organizator takmičenja na kraju mora da odluči šta je najbolje. Kratkoročno, (bez navijača) to može biti rešenje, kako bi se nastavila takmičenja. Ali, ne možete zamisliti da se igra nekoliko meseci takmičenja bez publike – rekao je Infantino.

HIT IZJAVA MILOŠA NINKOVIĆA: Ako pobedi Zvezda – namešteno! Ako pobedi Partizan – namešteno!

Zatim je Infantino upitan da li će reprezentacije igrati planirane utakmice u martu, uključujući i meč Norveške i Srbije u polufinalu baraža za odlazak na EURO 2020.

– U ovom trenutku ništa ne bih isključio – poručio je Infantino.

Zatim je pojasnio…

– Nadam se da nikada nećemo ići u tom pravcu… Ne možemo potceniti situaciju i reći da je to ništa, ali ne smemo preterano da reagujemo i da paničimo. Moramo da sledimo uputstva koja su dali nadležni – obrazložio je Infantino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter