0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Norič pobeđuje Lester, goleada u Dizeldorfu

Objavljeno: 28.02.20 u 11:55

Posle evropskih okršaja sledi borba za bodove tokom vikenda, a danas imamo zagrevanje i niz intresantnih mečeva u kojima se očekuje velika borba, pošto se polako bliži rasplet na mnogim terenima u Evropi.

NORIČ – LESTER 1X (2.00)

Nema dileme da su popularni „kanarinci“ u nemogućoj misiji opstanka, ali oni kod kuće igraju napadački na krilima navijača i mogu da osvoje barem bod.

SOSIJEDAD – VALJADOLID 1 (1.60)

Domaćin se nalazi u usponu forme i igraju dobro, a imaju odličnu poziciju koju mogu da poprave sa nova tri boda i pripada im uloga favorita.

NIM – MARSEJ GG (1.70)

Obe ekipe su imale uspešne serije koje su prekinute prošlog vikenda, a gosti su cementirali drugo mesto i mogu da igraju rasterećeno i po gol na obe strane je jedna od opcija.

FORTUNA (D) – HERTA GG (1.70)

Sudar dva rivala koja se bore za opstanak tako da se neće mnogo taktizirati u Dizeldorfu, a po gol na obe strane je moguć, pošto se u Bundesligi igra bez kalkulacija.

Ukupna kvota na tiketu je 9.24.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter