1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SAMO ZA VIP GOSTE: Zvezda ima novi projekat na utakmicama Superlige

Objavljeno: 27.02.20 u 13:06

Fudbalski klub Crvena zvezda pokreće projekat ‘Zvezda VIP Lounge’ koji će biti aktivan na svim prvenstvenim utakmicama Superlige Srbije.

Marakana uveliko postaje glavno mesto okupljanja. Novi projekat koji je klub pokrenuo pod nazivom „Zvezda VIP Lounge““ ima za cilj druženje svojih navijača.

Prvo druženje zakazano je već za nedelju kada je na programu ‘večiti’ derbi. Biće to mesto ispunjeno mnogim zanimljivim, zabavnim i sadržajnim programom.

Gledaoci sa kupljenom kartom za VIP galeriju, kao i sponzori kluba sa mestima za istu ložu će moći da uživaju sve benefite koje će im ponuditi „Zvezdin VIP Lounge“, prenose iz kluba.

– U našem VIP Lounge baru možete se družiti sa domaćinima, legendama našeg kluba kao i prvotimcima koji nisu na terenu. Takođe, biće organizovane nagradne igre u kojima možete pogađati tačan rezultat utakmice koja se taj dan bude igrala na stadionu “Rajko Mitić”, a pobednik će dobiti dres sa potpisima naših prvotimaca. U „Zvezda VIP Lounge“ moći ćete da se okrepite posluženjem u vidu hrane i pića – stoji na sajtu kluba.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

1 Komentara

  1. BRAVO, BRAVO … KONACNO DA VIDIMO … sta VIP … za druzenje ljudi u i ok zvezde k oji srpski sport zarobise … sa sve PLJACKOM VAN TERENA i NASTAVKOM NA TERENU … DA PROSLAVE … i ono najbitnije: da konstatuju kako im sve od ruke dobro ide … i svako svoj deo PROFITA da uzme i popularnos-uticaj da potvrde. BRAVO, BRAVO, …sve dok to PONIZENI i OPLJACKANI narod tolerise .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter