0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

MATIĆEV PRVENAC: Oduševljen sam! A sada derbi – hladne glave i vrelog srca!

Objavljeno: 27.02.20 u 11:20

Novajliji u redovima Partizana, napadaču Bojanu Matiću, pogodak protiv Proletera je prvi zvanični gol u Superligi Srbije u crno-belom dresu.

U utakmici 23. kola SLS ekipa Partizana savladala je Proleter rezultatom 3:1 (2:0) Golove su postigli Lazar Marković, Bojan Matić i Nemanja Miletić, kao i Balabanović za Proleter.

– Moj prvenac, osećaj je neverovatan. – počinje sa osmehom na licu Matić razgovor za klupski sajt.

– Sve ono o čemu sam sanjao, stadion, Humska, Partizanov dres, navijači… Voleo bih da ih je bilo više, ali zaista je bilo u jednom trenutku toliko hladno da se zahvaljujem sjajnoj publici koja nas je i po takvom vremenu bodrila.

Prvi gol si postigao već u 21. minutu, ali nažalost sudija je signalizirao ofsajd. Minut kasnije, stiže prvenac za 2:0?

– Sjajnu loptu sam dobio od Rajka Brežančića koji je na utakmici imao par asistencija, tako da je moje bilo samo da sprovedem loptu u gol, što sam učinio. Danas smo igrali muški onako kako je trener Savo Milošević tražio od nas, jednostavno svi smo odigrali po dogovoru i pobedili.

Čestitke od porodice?

– Moji su oduševljeni! Dobijam čestitke sa svih strana, ali oni su mi prvi čestitali. Vrlo smo povezani, negujemo porodične odnose i držimo do tradicije, tako da je njihova podrška u svakom trenutku važna.

Važna pobeda pred ‘večiti’ derbi?

– Bitna i važna pobeda iz razloga što smo imali kiks u Senti, a za koji dan nas očekuje derbi sa Crvenom zvezdom. U taj meč ulazimo motivisani, ali kao i uvek hladne gladne i vrelog srca. Nadam se da ćemo se na kraju utakmice radovati sa našim navijačima, ali nam svakako predstoji najmanje 90 minuta prave borbe na terenu. To će biti moj prvi derbi, pa je logično da ga jedva isčekujem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter