0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA OSLABLJENA PUTUJE U VITORIJU: Bez Dobrića i Dženkinsa, ali sa jednim velikim pojačanjem!

Objavljeno: 26.02.20 u 14:30

Košarkaši Crvene zvezde putuju u sredu u 13 časova za Bilbao preko Minhena, na utakmicu 26.kola Evrolige sa Baskonijom.

Crveno-beli će u Vitoriji udaljenoj 50 kilometara od Bilbaa nastupiti oslabljeni bez Ognjena Dobrića i Čarlsa Dženkinsa, ali jači za Kalina Lukasa koji je u utorak registrovan i može da nastupa za crveno-bele.

Takođe, u Vitoriju ne putuje ni prvi trener Dragan Šakota koji ima problema sa upalom vena zbog prevelikog broja putovanja koje su crveno-beli imali u poslednje vreme. Privremena mera lekara je da prvi trener crveno-belih koji vodi treninge i priprema utakmice nesmanjenim obimom, ne leti u Španiju.

Marko Jagodić Kuridža analizirao je igru španskog tima.

– Očekuje nas dobra ekipa, igraju dosta bolje nego na početku sezone i napravili su određene promene, što u igračkom što u trenerskom kadru. Podigli su se. Igraju sa dosta energije i mi moramo tako da vratimo, da budemo koncetrisani i u napadu i u odbrani. Da ne ponovimo greške iz derbija i utakmice sa CSKA i da vidimo da probamo da dobijemo neku šansu za pobedu – kaže krilni centar crveno-belih.

Vladimir Štimac ističe da je tim doživeo određene promene.

– Oni su doživeli neke promene, sigurno da nije to ta ekipa od ranije. Mi naravno idemo na svaki meč da pokušamo da pobedimo. Težak put do tamo, kao i uvek, ali šta je tu je, idemo da damo sve od sebe, da probamo da pobedimo. Tamo je pravi košarkaški ambijent, lepo je za igranje, bio sam tamo više puta i to je jedna dobra atmosfera u kojoj može da se igra super – rekao je Štimac.

Ekipa Crvene zvezde nakon utakmice u dvorani ‘Fernando Buesa’ vraća se u Beograd u petak u popodnevnim časovima, I odmah počinje pripreme za utakmicu ABA lige sa Cedevitom u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ koja se idefinitivno igra u nedelju od 21 sat. Karte za tu utakmicu biće puštene u prodaju u četvrtak u svim poslovnicama Tickets.rs.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter