2
Domaći fudbal

ŠOK: Tošić napustio Partizan, nije Kazahstan, druga liga Kine, tim za koji teško da ste čuli (FOTO)

Objavljeno: 26.02.20 u 18:23

Govorilo se o odlasku Zorana Tošića u Kazahstan posle večitog derbija, ali Bambi već sutra napušta Humsku i seli se u Kinu.

Kairat iz Almatija bio je na korak do Zorana Tošića. Ali, nekadašnji reprezentativac Srbije sutra seda u avion i leti za Kinu. Dogodio se veliki preokret i Zoran Tošić obućiće dres Tajzu Juande.

On će potpisati ugovor na dve godine, plus jednu ako obe strane budu zadovoljne. Preokret se dogodio u poslednjih 48 sati kada su Kinezi pojačali ponudu. Navodno, Tajzu je Bambiju ponudio mnogo veću platu od Kairata, ali i bonuse. Partizan od ovog transfera neće zaraditi ništa.

U protekle dve i po sezone, Zoran Tošić je odigrao 80 utakmica za Partizan u svim takmičenjima, postigao je 26 golova i upisao 17 asistencija. Bambi je bio jedan od najzaslužnijih što je Partizan preprošle sezone prezimio u Evropi.

Zoran Tošić je večeras u loži stadiona u Humskoj, a sutra kreće u najmnogoljudniju zemlju sveta, bez straha od Korona virusa.

Na tragu informacije: Stefan Smuđa

FOTO: HOTSPORT

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter