1
Domaći fudbal

INĐIJA NADIGRALA ODBRANU ZVEZDE: Ovako je Krasić zatresao mrežu Borjana (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.20 u 14:59

Fudbaleri Crvene zvezde bili su konkretniji u prvom poluvremenu, ali je na poluvreme nasmejana otišla ekipa Inđije koja ima prednost 1:0.

Imali su crveno-beli nekoliko prilika i poluprilika da ugroze gol Prekovića, golman domaćina je bio na visini zadatka u prvom poluvremenu.

NAVIJAČI U ŠOKU: Zvezda gubi, nadaju se preokretu u drugom poluvremenu, na udaru Stankoviću (TVITOVI)

Iskoristila je Inđija nepažnju odbrane Crvene zvezde u 36 minutu. Krasić je primio odličnu dubinsku loptu sa sredine terena, provukao se između defanzivaca Crvene zvezde i izašao je kao pobednik iz duela sa Milanom Borjanom za radost domaćih navijača. Gol pogledajte ovde:

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj tim Zvezde nema perspektivu, jer su u timu u ogromnoj većini igrači koji su u pogubnoj eri Milojevića, svima u Evropi dokazali da nemaju kvalitet za Evropu, jer su spori, mlaki, indolentni, neborbeni! Nažalost, Stanković nije pregledao snimke utakmica Zvezde u grupnoj fazi LŠ i onu protiv Partizana u SLS. Da je to uradio ne bi Zvezda danas ovako žalosno izgledala u Inđiji! Pogledajte “kapitalca” Bena na današnjoj utakmici, njegov učinak je bio: 5 vraćenih lopti natrag, 8 izgubljenih dodavanja i 5 “uspešnih” dodavanaja najbližim saigračima u neposrednoj blizini. Četiri puta je u neposrednom duelu sa protivnikom izašao kao gubitnik. Postigao je gol kada je lopta u petercu prešla preko noge domaćem centarhalfu Jovanoviću”! Stanković menja na čoluvremenu do Gavrića a ostavlja u igri tromu neznalicu Bena!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter