0
Evropske lige

U PROBLEMU: Ramadani se tereti za prevaru od 100 miliona evra

Objavljeno: 25.02.20 u 12:55

Špansko tužilaštvo u saradnji sa policijom nastavilo je istragu protiv fudbalskog menadžera Falaija Ramadanija.

Španska policija je po nalogu tužilaštva upala u kuću poznatog menadžera na Majorci gde je vršila višečasovni pretres. Tom prilikom zaplenjena je velika dokumentacija koja se sada češlja. Kako javlja ‘Ultima Ora’, Ramadani se tereti za prevaru države od 100 miliona evra.

Fali Ramadani je pod lupom policije od transfera Nejmara u PSŽ, a on je bio jedan od onih koji su imali korist od tog posla. Međutim, nije samo taj transfer pod lupom. Tu su i sva poslovanja ovog menadžera sa klubom Majorka.

Reč je o prelascima igrača Gaja Asulina, Nikole Gulana, Marka Šćepovića, Filipa Markovića i drugih…

Kako kažu Španci, Ramadanijeva agencija Lian Sports je 12. najveća na svetu, po Forbsu, ali peta ako se računaju samo one koje se bave isključivo fudbalom. Zarada koju je agencija ostvarila u poslednje dve godine od provizija prilikom transfera je više od 49.000.000 evra, a vrednost ugovora igrača koje zastupa iznosi više od pola milijarde evra.

Fali Ramadani će tokom nedelje morati da se javi tužilaštvu u Madridu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter