0
Hot tip

ČELSI – BAJERN: Meridianbet ima ponudu koja se ne odbija – ovo je veče fudbala!

Objavljeno: 25.02.20 u 13:35

U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, prvi put posle UEFA Superkupa 2013. godine, u zvaničnoj utakmici sastaju se Čelsi i Bajern, od 21 čas u Londonu.

Prema formi, a bogami i snazi tima, Bavarci su favoriti. To kažu i Meridianbet kvote, pa se tako pobeda nemačkog predstavnika plaća 1.90, a engleskog čak 3.90! „Iks“ je 3.80.

Na „Stamford bridžu“ igrali su jednom, davne 2005. godine, slavio je Čelsi. Zanimljivo je da su u svakom međusobnom susretu oba tima postizala gol!

Zašto tako ne probati i sad? Meridianbet vam igru GG4+ nudi po kvoti 2.71!

Odigrali su epsko finale 2012. godine, kad je i današnji trenera „plavaca“ Frenk Lampard bio u timu, postigao je i gol u penal seriji, koju je okončao Didije Drogba, za prvu titulu prvaka Starog kontinenta u istoriji kluba iz Londona.

Da li može popularni Lamps ovog utorka da pripremi svoj tim za veliku pobedu i prednost pred revanš? Ako je vaš odgovor „da“, onda Meridian ima sjajan predlog za vas!

Čak i da ne pobedi Čelsi, a dođe 2-3 gola, to možete da naplatite po kvoti 4.00! 1X&2-3!

Mejson Maunt blista ove sezone. Gol i asistencija mladog asa „plavaca“ po neverovatnoj kvoti 20 – ne propustite! Ili, pak, Bajernov Serž Gnabri, daje gol u oba poluvremena? Kvota u Meridianbet kladionicama je sjajnih 15! U dobroj je formi…

Biće zanimljivo, za šta god da se odlučite, a na sajtu Meridianbet osim sjajnih igara pronađite i onu pravu za drugu utakmicu dana koju igraju Napoli i Barselona.

Ovo je veče za fudbal, grickalice, pivo i naravno Meridian tikete!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter