0
Evropske lige

‘GORELO’ JE U SOLUNU: Olimpijakos slavio u Solunu, autogol Janulisa gurnuo crveno-bele ka trofeju (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.20 u 21:25

U Solunu na stadionu ‘Tumba’ večeras je odigran veliki grčki derbi između PAOK-a i Olimpijakosa, posle kog su Atinjani korak bliži tituli.

Grčki zakon je jasan na tribinama mogu biti samo domaći navijači. U ovom slučaju to su bile pristalice PAOK-a. Stadion ‘Tumba’ bio je dupke pun, vatrena atmosfera dočekala je goste, tribine su gorele. Ipak, to nije uplašilo crveno-bele iz Pireja.

Olimpijakos slavio je 1:0. Pitanje pobednika rešeno je u 49. minutu kada je Janulis postigao nesrećan autogol. Tim iz Pireja je tako pobegao velikih pet bodova prednosti, približio se tituli, mada je ostalo da se odigraju još dva derbija između ovih klubova.

Pobeda Olimpijakosa obradovala je svakako navijače Crvene zvezde na bratskoj osnovi, ali rasplet u Superligi Grčke ne ide na ruku beogradskim crveno-belima u borbi za povlašćeno mesto u trećem kolu kvalfikacija za Ligu šampiona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter