0
Domaći fudbal

BURNO U ŠPANIJI: Kontroverzni menadžer Fali Ramadani optužen zbog pranja novca!

Objavljeno: 23.02.20 u 12:30

U akciju hapšenja bili su uklkjučeni Europol i Poreska služba, a Marka prenosi da je njegov dom pretresan više od šest sati, a da je odneto brdo dokumenata. Dokazi će biti pregledani u narednim danima.

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani koji blisko sarađuje sa srpskim klubovima optužen je u Španiji za pranje novca.

Protiv kontrovezrnog menadžera pokrenuta je akcija koju je predvodio Tim za borbu protiv Organizovanog kriminala i Grupacija za istragu finansijskog poslovanja. Nakon pretresa Ramadaniju je saopšteno da će morati na ispitivanje pred Nacionalnim sudom u Madridu.

Španski mediji prenose da Ramadani u Majorki ima impozantno bogatstvo, od građevinskih kompanija, vila, automobila… te da postoji mogućnost da do okančanja istrage kompletna imovina menadžeru bude blokirana.

Navodi se da Ramadani nije jedini menadžer protiv koga se vodi istraga, već da je još nekoliko menadžera iz istočne evrope pod lupom tamošnjih organa.

Neki od Ramadanijevih najvećih klijenata su Miralem Pjanić, Luka Jović, Kalidu Kulibali, Stefan Jovetić…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter