1
Domaći fudbal

MILAN LANE JOVANOVIĆ PORUČIO IVIĆU: Crvene linije se ne prelaze, trebalo je da sačekaš Srbiju!

Objavljeno: 22.02.20 u 14:44

Bivši reprezentativac Srbije Milan Jovanović istakao je da ne razume mladog Iliju Ivića zbog čega je pristao da zaigra za takozvanu državu Kosovo.

Popularni Lane reagovao je na izjavu mladog Srbina da će u buduće igrati za reprezentaciju nepriznate države Kosovo. On je istakao da je kada je bio mlad jedva čekao poziv Srbije.

– Da je bilo potrebno, čekao bih na poziv moje zemlje i do 33. godine. Dokle god postoji mogućnost da zaigram, ja bih čekao Srbiju – rekao je Jovanović, a prenosi ‘Kurir’.

On se posle osvrnuo na mladog Iliju Ivića.

– Pravdati svoj postupak u 17. godini da prihvatanjem poziva iz Prištine činiš ustupak svojoj karijeri jednostavno ne pije vodu. Bez obzira na potrebu jednog igrača da se igranjem za reprezentaciju dodatno afirmiše u fudbalskom svetu, postoje neke crvene linije preko kojih čovek ne treba da prelazi. U normalnim okolnostima mora postojati kulturna, sportska i privredna razmena među našim narodima, ali jedno je klupski, a drugo reprezentativni fudbal – rekao je Milan Jovanović.

Nekadašnji napadač Vojvodine, Standrda, Liverpula i Anderlehta je istakao da Srbija ne mora nikad da osvoji titulu prvaka sveta ili Evrope, ali da mu je važno da za nju igraju Srbi.

– Što se mene tiče, ne moramo nikad biti svetski prvaci, samo nemoj da mi za Srbiju igra 11 Brazilaca. Meni takva titula ništa ne bi značila. Mi smo šampioni kad pehar donese Novak Đoković, Miloš Teodosić, Vanja Grbić, Asmir Kolašinac. To su asovi s kojima se ja identifikujem – zaključio je Lane.

0
0

1 Komentara

  1. Lako je tebi da kritikujes, ti si se nafatirao para i svi oni kao ti koji su se nafatira, sad ovde kritikuju i mudruju! Pitao bih vas da ste na njegovom mestu, mestu tog decaka, koji hoce da i on dobije parce sportskog kolaca, kojeg ste vi dobili, on decko nije mozda neki bas dobar igrraca i postoji mozda sansa da on ne zaigra za srbiju, kao sto i nije zaigrao za neki nas klub, vec jje morao da ode do albanije, da bi se probio da na neki nacin uspe u sportu i fudbalu, a vi ga kritikuje! Pogledajte stanje na kosovu, tamo ko nije za Vucica taj moze da umre i niko se nece za njim zasekirati, i kako da taj decko ceka srbiju, ti Lane si se nafatirao i sad mudrujes!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter