2
Ostali sportovi

JAKO TEŠKA SITUACIJA: Partizan na korak od ispadanja iz elitnog ranga!

Objavljeno: 22.02.20 u 23:57

Tužni dani za crno-beli porodicu…

Već nekoliko nedelja traje bitka vaterpolista Partizana za opstanak u elitnom rangu regionalne lige, ali je sva prilika da će je, ipak, izgubiti.

Naime, crno-beli vaterpolisti doživeli su poraz od Mornara u gostima rezultatom 11:8 i sada ta ekipa ima bolji međusobni skor koji je vrlo važan za krajnji epilog na tabeli.

Partizan je vodio sa 5:2 u prvoj četvrtini, a strelci tada bili su Vićković, Andrin, Smiljević, Nešić i Barać. Činilo se da će uspeti da dođe do krucijalnog trijumfa. Ali, usledio je veliki pad i domaćin je preokrenuo i do kraja lako slavio.

Sada će ‘parni valjak’ bodove spasa morati da traži u gostima Primorcu. Potrebna je pobeda, ali i da Mornar ne ostvari dva trijumfa u preostala dva susreta protiv Primorca i Šapca.

Najtrofejniji sportski kolektiv Partizana u veoma je teškoj situaciji…

PARTIZAN: Bulajić, Gbadamasi, Barać 2, Nešić 1, Smiljević 1, Andrin 1, Radanović, A. Mitrović 1, Vićković 2, Kujović, Jakšić, P. Mitrović, Vlahović, Banović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter