in , , , ,

PROVOKACIJA ILI LUDOST: Ruski novinari u ‘Beogradskoj areni’ razvili šal sa motivima Partizana

Crvena zvezda igra protiv ekipe CSKA iz Moskve u ‘Beogradskoj areni’, crveno-beli u prvoj četvrtini pružili su odličan otpor gostima, ipak, viđen je jedan manji incident.
Veliku pažnju domaćih navijača privukli su ruski novinari koji su najverovatnije želeli da isprovociraju domaću publiku, ali je brzom reakcijom organizatora svaki mogući incident sprečen. 

Naime, ruske kolege su u prvom redu novinarskog sektora razvukli šal sa motivima CSKA i zvezdinog ljutog rivala Partizana, a to se naravno domaćim navijačima nije dopalo, te su navijači zvižducima rekli šta misle o njihovom potezu. Usledio je kraći razgovor, nakon koga im je šal oduzet. 

Diskusija

Odgovorite
  1. U demokratskoj državii u divnmoj Srbji zabranjeno je nositi šal Partizana u Srbiji. Kada neko na utakmici Crvenbe zvezde ima šal Partizana on je provokator i treba ga oduzeti, ali kada na utakmici Partizana protiv Olimpijakosa navijači iz Grčke imaju šal Crvene zvezde to je tada uredu i nema nikakvog problema, to nije provokacija. Nije provokacija ni kada novinarska loža gotovo kompletna izgleda kao Terzićeva konkubina i navija za Crvenu zvezdu protiv Partizana. To je normalno i ne treba im oduzimati šalove!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SLIKA KOJA ZABRINJAVA: Veliki problem za Voždovac Pejčinović, napustio teren na štakama (VIDEO)

SAMO DA PROĐE OVA SEZONA: Šakota na udaru navijača, ‘uz ovakvo suđenje ni Lebron Zvezdi ne bi pomogao’ (TVITOVI)