0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube

ĐURĐEVIĆ OTVORENO: Bivši napadač Partizana otkriva ko ga je od bivših saigrača najviše iznenadio!

Objavljeno: 21.02.20 u 17:00

Nekadašnji napadač Partizana Uroš Đurđević govorio je o nekadašnjim saigračima iz vremena u Partizanu Urošu Vlahović i Nikoli Milenkoviću.

Istakao je i da nije iznenađen adaptacijom Nikole Milenkovića u dresu Fiorentine.

– Da budem iskren, nisam uopšte iznenađen njegovim igrama. Bilo je samo pitanje vremena kada će Dušan da eksplodira u italijanskom fudbalu. On poseduje sve kvalitete da bude najbolji napadač Serije A – rekao je Đurđević.

UROŠ ĐURĐEVIĆ: Ako me nisu zvali posle nestvarne sezone u Partizanu, zašto bi sada?

Govorio je o vremenu koje je sa Nikolom Milenkovićem proveo u timu Partizana, zajedničkim snagama osvojili su kup.

Sa njim sam osvojio Kup Srbije i tada sam shvatio da će da ima dobru karijeru. On je izuzetno inteligentan igrač, ume da čita igru i jak je u duelu. Verujem da će još mnogo da napreduje. Za razliku od Dušana, Milenković me je malo iznenadio. Nisam očekivao da će tako brzo da se adaptira na Fjorentinu i da postane nezamenjiv član u prvoj postavi – iskren je Đurđević.

Potom se osvrnuo na debi Dušana Vlahovića u dresu tima iz Humske 1.

– Bilo je to 2016, tada je imao samo 16 godina, ali je odmah pokazao da poseduje veliki talenat. Sećam se da je u omladincima bio dominantan. Automatski je te sezone prebačen u seniorski tim – rekao je napadač. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Đurđević ističe da će u slučaju da zadrži konstantnost u igri dostići velike domete.

Ako nastavi u ovom ritmu, a siguran sam da hoće, uskoro će moći da sam bira klub u kojem će da nastavi karijeru. Ponuda sigurno neće manjkati, ali najvažnije je da zadrži konstantnost u igri. Uveren sam da će uspeti, njegov potencijal nema limit – zaključak je Đurđevića

FOTO: Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter