0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

DRINČIĆ PRED ZVEZDU: Oni imaju svoje planove, ali i mi imamo svoje!

Objavljeno: 21.02.20 u 10:40

U derbiju 22. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Crvene zvezde u Beogradu.

Voša je pobedom započela prolećni deo sezone, pošto je u minulom kolu bila bolja od gradskog rivala Proletera, ali crveno-bele sada očekuje znatno teži zadatak, s obzirom na to da je pred njima gostovanje šampionu i trenutnom lideru na tabeli.

Međutim, prema rečima kapitena Vojvodine Nikole Drinčića (35), atmosfera u redovima „stare dame“ je dobra i svi željno iščekuju da utakmica počne.

– Raspoloženje u našoj ekipi pred ovu utakmicu je sjajno. Dobro smo odradili pripreme i zabeležili pobedu u prvom prolećnom meču, što nam je bilo jako važno, tako da je za sada sve u najboljem redu. Što se tiče utakmice protiv Crvene zvezde, očekuje nas jako težak meč. Oni imaju neke svoje planove, ali i mi imamo svoje, pa ćemo videti ko će biti uspešniji – kaže Drinčić.

U prvom delu sezone, Vojvodina je poražena od Crvene zvezde na „Karađorđu“ rezultatom 1:2, ali je, po mišljenju mnogih, na tom meču zaslužila barem jedan bod.

– Ovo će sigurno biti dosta drugačija utakmica u odnosu na onu iz prvog dela sezone. Sa promenom trenera, Crvena zvezda je promenila i stil igre i dobila neku novu energiju, dok smo mi sa našim šefom nastavili ciklus koji smo započeli i sada se još bolje poznajemo, te mislim da bolje i ispunjavamo njegove zahteve na terenu – napominje Drinčić.

Na sutrašnjem meču, očekuje se dobra poseta, a veliku podršku sa tribina imaće i fudbaleri Vojvodine, za čije navijače su obezbeđeni besplatan prevoz i ulaznice.

– Nama igračima sigurno mnogo znači kad vidimo da imamo podršku sa tribina. I sad na utakmici protiv Proletera, poseta i podrška su bili sasvim pristojni, pogotovo u odnosu na neke ranije utakmice. Ovom prilikom, pozivam i ja naše navijače da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo dobrim rezultatom – istakao je Drinčić.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra na stadionu „Rajko Mitić“ u 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter