1
Domaći fudbal

MILAN BORJAN: ‘Delije’, budite u subotu naš 12. igrač!

Objavljeno: 20.02.20 u 20:00

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan u razgovoru za klupski sajt izneo je očekivanja pred meč sa Vojvodinom koja je na programu u subotu od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’, a Zvezdin čuvar mreže i ljubimac publike iskoristio je priliku da pozove navijače da dođu u što većem broju i tako ponovo naprave sjajnu atmosferu.

– Želim da pozovem naše verne navijače da u subotu ispune tribine našeg stadiona. Mnogo puta do sada sam govorio da su oni naš 12. igrač, njihova pesma i podrška nam mnogo znači dole na terenu. Bili su tu i kad nije išlo, bodrili su nas u svakom mogućem trenutku. Fenomenalan je osećaj kada izađem iz tunela i vidim krcate tribine koje željno isčekuju početak meča. To je ono što nam je potrebno na svakoj utakmici, jer je uz podršku naših Delija sve mnogo lakše – naglasio je Borjan.

Kapiten i predvodnik ekipe Dejana Stankovića ne krije što se lopta konačno zakotrljala u prvenstvu.

– Vredno smo radili i trenirali prethodnih mesec dana. Odradili smo pripreme na maksimalnom nivou i uželeli smo se fudbala. Raduje činjenica što je prvenstvo nastavljeno, a verujem da su se posle pobede nad Čukaričkim, naši navijači uverili u nove stvari, kao i novu energiju koju je doneo Dejan Stanković. Još uvek možda nismo na vrhuncu, ali smo na dobrom putu. Za sve je potrebno vreme, a ja verujem u svoj tim koji može mnogo, a to ćemo pokazati u narednom periodu.

Osvrnula se Zvezdina hobotnica i na predstojeći duel sa Vojvodinom.

– Važna utakmica za nas. Moramo da ostanemo maksimalno fokusirani jer nam u goste dolazi jak protivnik. Nisu slučajno na trećem mestu u prvenstvu. Međutim, mi smo sebi najvažniji. Sve treba da zavisi od nas, jer samo tako možemo uraditi velike stvari. Očekujem da, uz naše navijače, nastavimo pobednički niz i učvrstimo se na prvoj poziciji – podvukao je kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ma, koga ćeš da pozoveš Milane?! Možda će ti se poneko i odazvati, ali efekat na terenu će biti jadan! Zbog toga što Stanković nije odstranio iz ekipe one igrače zbog kojih smo primali “peatarde” i ”šestarde” u Evropi! Pratim Zvezdu skoro 25 godina, ali ne verujem u većinu ovih igrača, jer su pokazali koliko mogu u Evropi! Verujem u tebe, u Degeneka i u ova tri mlada igrača Petrovića, Nikolića i Gavrića a od ovih “standardnih”, u nikoga ne verujem! Zapamti, spori igrači nemaju prođu! Nije mi jasno kako ovo ne shvata Stanković?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter