0
Ostali sportovi

SPEKTAKL U KRAGUJEVCU: Momci dočekuju Obilić, dame protiv Mladosti

Objavljeno: 18.02.20 u 10:30

Voljom žreba obe selekcije Radničkog će,kao pobednici Kupa Srbije-grupa Zapad, dočekati u svom domu, hali Jezero protivnike u osmini finala Kupa Srbije u sredu 19.februara i pokušati da u susretima sa superligaškim ekipama izbore plasman u dalji tok takmičenja.

Na teren će prvi izaći rukometaši Radničkog koji će odigrati svoj meč protiv snažne i iskusne ekipe Obilića iz Beograda i pokušati da ponove prošlogodišnji uspeh u ovom delu kup takmičenja,kada su savladali Crvenu Zvezdu.

– Nakon polusezonske pauze, počeli smo zimske pripreme veoma ambiciozno i sa ciljem da se što bolje pripremimo fizički i psihički za nastavak sezone. Obzirom da smo prošle godine došli do final four-a i ovog puta imamo šansu da da ponovimo taj uspeh preko tima koji je učesnik elitnog takmičenja.Jakom odbranom, brzom polukontrom i visokim stepenom agresivnosti ćemo pokušati da ostvarimmo rezultat koji će nas odvesti korak dalje-najavio je duel protiv Obilića,kapiten Radničkog Miloš Stevanović

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mandić i Nemanja Kovačić iz Novog Sada.

U drugoj utakmici dana, lider na tabeli jedinstvene Super B lige rukometašice Radničkog, će ukrstiti koplja sa ekipom Mladosti iz Nove Pazove,timom koji predstavlja tvrd orah za većinu superligaša.

– Mladost trenutno ne stoji dobro na tabeli Superlige,ali je jako iskusna ekipa,predvođena sjajnom internacionalkom Leposavom Glušicom U toku pripremnog perioda smo odigrali niz prijateljskih utakmica sa ekipama iz Super lige i na njima se pokazalo da možemo da im pariramo.Baš zbog te činjenice očekujem neizvesnu borbu za dalji nastavak takmičenja. Mi smo mlada ekipa,ali ostavljamo srce na terenu,verujem u saigračice i nadam se najboljem ishodu.Pozvala bih navijače da budu uz nas i pomognu nam da ostvarimo san i prolaz u četvrtfinale – istakla je pivot Radničkog Ajlin Bjelak.

Meč će početi u 20 sati a sudijski par čine Miloš i Đorđr Jevtić iz Lazarevca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter