0
Ostali sportovi

ZVEZDA U SVE TEŽOJ SITUACIJI: Partizan slavio i u rukometnom ‘večitom’ derbiju

Objavljeno: 17.02.20 u 18:47

Partizan je sve bliži plej-ofu, dok je Crvena zvezda ostala poslednjeplasirana sa sve manjim šansama da izbori opstanak.

Posle košarkaškog derbija u Kupu Radivoja Koraća, Partizan je slavio i u rukometnom protiv Crvene zvezde. U dvorani ‘Šumice’ crno-beli su bili bolji rezultatom 27:24 (13:10).

Na početku meča Zvezda, koja je zbog položaja na tabeli i svih drugih parametara bila autsajder u ovom derbiju, odolevala ljutom rivalu i držala rezultatski egal.

Međutim, pred kraj prvog poluvremana tim Nenada Maksića se prvi put odlepio i stoga je ‘parni valjak’ na poluvreme otišao sa tri gola razlike – 13:10.

Zvezda se nije predavala i sredinom drugog dela meča čak stigla do izjednačenja od 17:17 i pojavila se nada da bi mogla do iznenađenja.

Ali, crno-beli su istog momenta odgovorili, i to serijom od četiri vezana pogotka kojima je meč prelomljen.

Do kraja Zvezda nije uspela da odgovori, jer je na oba kraja terena pravila previše tehničkih grešaka i bodovi su otišli u ruke crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter