0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZORAN TOŠIĆ: Dobro je kad je trener nezadovoljan! ‘Slobodnjak’ možda nije bio, ali penal…

Objavljeno: 17.02.20 u 13:10

Jedan od junaka pobede Partizana nad Radnikom iz Surdulice u prolećnoj premijeri bio je Zoran Tošić.

Popularni Bambi je evrogolom iz slobodnog udarca načeo mrežu Radnika. Posle meča bilo je sporenja među navijačima Crvene zvezde i Partizana da li je kod prvog gola sudija Bojan Nikolić prestrogo dosudio ‘slobodnjak’, a Tošić je objasnio situaciju.

– U dilemi sam da li je to bio faul, ali je sigurno bio prekršaj nadamnom u petom minutu, za penal. U to sam sto odsto siguran. A ovaj trenutak pre slobodnog udarca nisam video – istakao je ‘Bambi’ posle meča.

Iskusni krilni napadač je rekao da je dobro kada je trener nezadovoljan, jer to znači da postoji prostora za napredak.

– Dobro je što je Savo nezadovoljan. To znači da postoji prostor da napredujemo. Mi smo Partizan i moramo da težimo boljem. Izlazimo iz priprema, nije bilo sjajno, ali smo stvorili dosta šansi. Pobedili smo 3:0 i idemo dalje, prvenstvo je tek počelo – rekao je Zoran Tošić.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je sezonu počeo golom u Inđiji, sada gol na startu prolećnog dela sezone.

– Uvek dobro počnem, ali onda nekako malo stanem… Ha-ha-ha… Dobro se osećam, kvalitetno smo radili na pripremama, sad imamo više vremena, jer nemamo Ligu Evrope, samim tim ni veliki broj utakmica, već sedam dana pauze između dva kola. Biće sve kako valja.

Postigao je evrogol, ali je pitanje da li će dobiti nagradu za najlepši gol kola, jer je lep pogodak postigao i vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović.

– Neka… Neka im daju nagrade, imam kod kuće dovoljno satova. Nisu mi potrebni.

A, o golu Bibasa Natha je rekao:

– Oba su majstorska: moj preko živog zida, on u golmanov ugao. Ne mogu da se opredelim, neka bude 50:50. Svaki njegov gol je kao da sam ga ja dao. Drago mi je što i on donosi dobrog Partizanu. Nadam se da ćemo i ubuduće osvajati trofeje. Vidim da se oseća komforno na terenu, ima 31, 32 godine, pronašao se ovde, odgovaraju mu Partizan, Beograd, decu je upisao u školu, jedan je od vođa ekipe, ne vidim razlog zašto bi tražio nešto novo. Ssd, videćemo dokle će to da potraje – istakao je Zoran Tošić.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter