1
Domaći fudbal

SPAŠAVA KARIJERU: Najbolji strelac u istoriji Superlige seli se u Hrvatsku!

Objavljeno: 17.02.20 u 19:28

Prvoligaš iz Hrvatske dobio pojačanje, a sledi debi za vikend najboljeg strelca u istoriji Superlige.

Letos je Jagelonija za 600.000 evra kupila od Čukaričkog Ognjena Mudrinskog, a posle Nemačke i Švajcarske nova destinacija za najboljeg strelca Superlige bila je Poljska.

Ipak, u novom klubu srpski napadač je upisao 12 mečeva i postigao jedan pogodak. Posle zimskih priprema ponovo je sedeo na klupi i danas je prihvatio da do kraja sezone nastupa u Gorici.

SPLET OKOLNOSTI: Bivši reprezentativac Srbije pojačao Zvezdu na treninzima!

U redove prvoligaša iz Hrvatske Mudrinski dolazi na pozajmicu do kraja sezone i tako je klub iz okoline Zagreba dobio novu ‘devetku’.

Prvo su želeli Komnena Andrića, koji nije hteo da napusti Dinamo i u finišu prelaznog roka izabran je drugi Srbin, čiji se debi očekuje već narednog vikenda.

Mudrinski je na srpskim terenima postigao ukupno 65 prvoligaških golova, a dva manje ima Andrija Kaluđerović i priliku da ga prestigne pošto se vratio i ima treću misiju na Banjici u dresu Rada.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter