0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

RADE ZAGORAC I DALJE U ŠOKU: Da sam gledao ne bih znao šta se sve desilo!

Objavljeno: 17.02.20 u 14:25

Partizan je osvojio treći uzastopni Kup ‘Radivoja Koraća’, a igrači crno-belih još nisu svensi svega što se dešavalo u dvorani ‘Čair’.

Imala je Crvena zvezda prednost 17,5 sekundi pre kraja meča i loptu u svojim rukama. Sudija je video faul u napadu Kevina Pantera nad Markusom Pejdžom, a Amerikanac je potom pogodio dva slobodna bacanja za produžetak. Sve posle toga bila postalo je istorija, Partizan je još jednom osvojio ‘Žućkovu levicu’.

– Scenario koji se odvio na kraju je filmski. Da sam gledao ovakav preokret sa ovakvom završnicom ne bih znao šta se sve izdešavalo. Mnogo preokreta, mnogo stvari je trebalo da uradimo da bi se ovo desilo i nismo smeli da prestanemo da verujemo, osećali smo da nešto treba da se desi. Čestitke Zvezdi na sjajnoj utakmici, imaju veliki kvalitet i hrabrost. Ovoga puta smo mi pobedili i sada je vreme da uživamo – rekao je Rade Zagorac posle meča.

Bek Partizana imao je posebno reči hvale za svog saigrača koji je osvojio laskavo priznanje MVP-a.

– Izrastao je u asa od jednog dečka koji je kvaliteten i talentovan. Najbolje od njega tek sledi – zaključio je Rade Zagorac.

Partizan je tako stigao do drugog trofeja u sezoni, a tek mu predstoje borbe u tri najvažnija takmičenja ABA ligi, Evrokupu i Superligi Srbije.

FOTO: HOTSPORT/Andrej Kranjc

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter