0
Košarka

OL-STAR: Spektakl u Čikagu, Dejvis sa penala doneo pobedu ekipi Lebrona, Jokić 12 minuta na parketu (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.20 u 09:29

U Čikagu je sinoć održan Ol-star meč u kom je ekipa Lebrona Džejmsa pobedila tim Janisa Adetokunmpa sa 157:155, ako je rezultat uopšte bio važan.

Najvažnije je to da je publika u ‘Junajted centru’ uživala. Kako i da ne uživa kada su im pravi spektakl priredile najveće zvezde svetske košarke. Sve je bilo u znaku Kobija Brajanta od uvodnog govora Medžika Džonsona do emotivne pesme Dženifer Hadson. Na kraju je nagrada ‘Kobi Brajant’ za najboljeg igrača meča pripala Kavaju Lenardu.

Pravila Ol-star meča ove godine su bila promenjena, te u poslednjoj deonici nije bilo vremenskog ograničenja, već se igralo do 157. Pre taj period tim Lebrona Džejmsa vodio je sa 133:124. Pobednika je odlučio Entoni Dejvis koji je pri rezultatu 156:155 pogodio jedno od dva bacanja za trijumf Lebronovih.

Naš Nikola Jokić je igrao 12 minuta i imao je najmanju minutažu u Lebrnovom timu, a ubacio je pet poena, dva skoka i jednu asistenciju. Kod pobednika najefikasniji bio je Kavaj Lenard sa 30 poena, Lebron i Pol su dodali po 23. Janis je svoj tim predvodio sa 25 poena, dok je Kemba Voker dodao 23.

Sledeći Ol-star na programu je za godinu dana, a spektakl će biti održan u Indijanapolisu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter