0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

‘GORI TVITER’: Ljudi, ‘Delije’ i ‘Grobari’ složni, najslabije karike Zvezde su najjače oružje Partizana, evo o kome je reč…

Objavljeno: 16.02.20 u 21:54

Na poluvremenu finala Kupa ‘Radivoja Koraća’, Partizan u niškom ‘Čairu’ vodi protiv Crvene zvezde 34:31.

Partizan je od samog početka kontrolisao rezultat. Bila je četa Andree Trinkjerija agresivnija u odbrani i agilnija u napadu. Crno-beli su prvu četvrtinu rešili u svoju korist 19:13. U drugoj deonici crno-beli su imali ‘plus sedam’, ali se Crvena zvezda vratila na ‘minus tri’ i u drugo poluvreme se ulazi rezultatom 34:31 za crno-bele.

Kada je reč o ‘ratu’ navijača Crvene zvezde i Partizana na društvenim mrežama, nije ga bilo. Naime, ‘Delije’ i ‘Grobari’ su se složili. Navijači Crvene zvezde za lošu igru svog tima krive trenera Dragana Šakotu i centra Džejmsa Gista, a ‘Grobari’ sa druge strane ovu dvojicu vide kao svoje najjače oružje u borbi za trofej.

Naravno, obe strane udaraju na sudije i nezadovoljne su suđenjem. Očekivano, ništa novo kada su dueli Crvene zvezde i Partizana u pitanju. Evo reakcija ‘Delija’ i ‘Grobara’ na Tviteru:

Delije:</p

Grobari: 

FOTO: KK Partizan/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter