0
Domaći fudbal

SLAVI SE DAN LJUBAVI: Zaljubljeni Slobodan Urošević i Lazar Pavlović (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.20 u 10:45

Praznik pravoslavnih vernika Sveti Trifun i praznik zapadne tradicije Sveti Valentin obeležavaju se istovremeno. Obojica svetaca, iako svetkovani u različitim crkvama, zaštitnici su iskrene ljubavi svih hrišćana.

Svi hrišćani danas slave zaštitnike iskrene ljubavi. Pravoslavni vernici obeležavaju Svetog Trifuna, a zapadna tradicija Svetog Valentina.

Na zvaničnom sajtu Partizana napravljena je zanimljiva priča tim povodom.

Iva i Slobodan Urošević

Iva: Više volim ovaj praznik da nazovem Sveti Trifun jer živimo u Srbiji i nekako mi je lepše kada ga povežemo sa našim običajima. Lepo je da ga obeležilo, ali sam pobornik toga da se setimo jedni drugih tokom čitave godine.

– Sloba je zaista izuzetno pažljiv, ne samo da zna svaki datum, već smo toliko jedno drugome kupili poklona da nam sutrašnji dan u tom smislu ne znači puno, osim što ga svi obeležavaju. Zajedno smo već pet godina, živimo zajedno tako da je nekada i teško napraviti neko iznenađenje.

Koliko je na terenu srčan i neko bi rekao grub, privatno je zaista neko ko vrlo brine o porodici i meni.

– Ivina i moja priča bi potrajala satima kada bismo je prepričavali. Za nju mogu da kažem toliko toga lepog, ali najvažnije je da je dobar čovek koji hoće svakome da pomogne. Znači mi što me prati na svakoj utakmici čak i na gostovanja i znam koliko se nekad sekira kada mi se desi nešto na terenu. Zaista mi nije problem da pamtim datume, ali ako baš izdvajam meni poseban to je njen rođendan. A što se tiče današnjeg praznika najvažnije je da su ljudi srećni, da se vole i podržavaju bez obzira da li ga zvali Sveti Trifun ili negde u Svetu Valentin. Ali, mislite jedni na druge stalno – poručio je Slobodan Urošević.

Dejana i Lazar Pavlović

– Mi smo zajedno četri meseca-počinje priču Dejana. Znali smo se ranije, ali smo kontakt uspostaviti ponovo na jednom osamnestom rođendanu. Znala sam ko je, jer navijam za Partizan iako priznajem nisam bila ni na jednoj utakmici, jer su sve oko mene osobe koje navijaju za druge timove.

– Lazar je pažljiv, slobodno vreme provodimo zajedno, a kada je bio na pripremama bili smo stalno na viberu i video pozivu. Upoznali smo i roditelje, bilo je malo treme na početku, ali je sve super prošlo.

– Dejana mi se dopala čim sam je video jer je drugačija od ostalih devojaka. Poslao sam joj poruku na instagramu, onda smo se dopisivali desetak dana i posle toga se ne razdvajamo. Rano je bilo šta sada da pričamo, ali ako da Bog da ovako nastavimo planiramo i odlazak more.
Bio sam ja da upoznam njene. Uf, nije bilo lako, odgovornost velika, ali evo sve je super – dodao je Lazar Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter