1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PODELA BROJEVA: Zvezda bez ‘desetke’ posle Marina, pet omladinaca na spisku

Objavljeno: 14.02.20 u 10:20

Neko od mladih igrača koji su sa crveno-belima stigli do osmine finala Lige šampiona, mozda debituje za najbolji tim do kraja sezone.

Takmičarski pogon Crvene zvezde je poznat posle priprema na Kipru i klub je prema proceduri, licencirao igrače za drugi deo sezone.

Podeljeni su brojevi i niko posle Marka Marina nece nositi ‘desetku’ što je odluka kluba i šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, koji je tokom karijere u crveno-belim bojama nosio ovaj broj od meča protiv Mladosti u Lučanima.

Na spisku licenciranih je i trio ‘otpisanih’: Žander, Kanjas i Van la Para, ali oni u praksi neće nastupati u nastavku i možda neko od njih do kraja meseca nađe novi angažman.

Ukoliko odu sledi automatsko „brisanje“ sa spiska na kojem je i pet omladinaca. Posle rastanka sa golmanima Vasiljevićem i Stankovićem na pozajmice u Radnik i Napredak, kao treći golman tu je Andrija Katić.

Tu su jos: štoper Aleksandar Lukić, vezista Aleksa Matić i napadaci Ilija Babić i kapiten omladinske ekipe Borislav Burmaz.

Mlade snage ostaju da nastupaju pod palicom Slavoljuba Đorđevića i čeka ih osmina finala Lige šampiona, a možda neko do kraja sezone debituje za najbolji tim.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter