0
Domaći fudbal

OGNJEN VRANJEŠ STAVIO TAČKU: Gotovo je sa reprezentacijom!

Objavljeno: 14.02.20 u 14:41

Dosadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine odlučio je da se oprosti od nacionalnog dresa.

Ognjen Vranješ imao je pauzu u reprezentativnom životu usled skandala koji nije imao previše veze sa fudbalom, ali se činilo da bi dolaskom Dušana Bajevića na klupu ‘zmajeva’, to moglo da se promeni.

Čak je obavljen sastanak na kome je Vranješu predočeno da bi za njega bilo mesta u timu, ali je on odlučio da stavi tačku i definitivno završi karijeru u dresu Bosne.

Razlog je taj jer se navijačka grupa ‘BH Fanatikos’ oglasila i poručila da Vranješ nije poželjan u reprezentaciji, odnosno, kako su naveli – ‘persona non grata’.

Zato se fudbaler AEK-a oglasio putem Fejsbuka i završio priču.

– Posle dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom, odlučio sam da više neću igrati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine! Zahvaljujem se Dušanu Bajeviću i svim bivšim selektorima koji su pokušali da me nagovore da se vratim i pomognem reprezentaciji u baražu. Bivšim saigračima želim mnogo sreće i da se plasiraju na Evropsko prvenstvo – napisao je Vranješ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter