0
Domaći fudbal

FOTO: TSC Bačka Topola

TSC GOSTUJE INĐIJI NA STARTU PROLEĆA: Pružićemo maksimum i u nastavku prvenstva

Objavljeno: 13.02.20 u 17:05

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu, 15. februara od 13h, gostuju ekipi Inđije, u 21. kolu Superlige, spremni da osvoje nove bodove i izbore se za četvrtu poziciju na tabeli.

Na konferenciji za novinare u Bačkoj Topoli, asistent trenera Mirko Jovanović, je podsetio da se ekipe znaju iz Prve lige, u kojoj su bili rivali prošle sezone, i ocenio da je pred TSC-om teška utakmica.

– Pripreme smo odradili uspešno i svi mi, i igrači i stručni štab, spremno dočekujemo nastavak prvenstva  i radujemo mu se. Znamo da nas očekuje teška i neizvesna utakmica, jer nam iskustvo govori da su utakmice nakon priprema obično nepredvidive jer ne  znate šta vas očekuje. Za razliku  od ranijih utakmica protiv Inđije, pogotovu u ovoj može biti neizvesnosti. Protivnik je  promenio trenera i filozofiju igre, tako da nismo stopostotno sigurni šta planiraju na terenu. Iako smo ih pratili, može da bude malih iznenađenja. Naravno, mi ćemo kao i uvek igrati svoju igru i cilj nam je isključivo pobeda.  Verujemo da ćemo i ovu utakmicu završiti u našu korist – istakao je Mirko Jovanović.

Napadač Nenad Lukić je naglasio da je atmosfera u klubu dobra, i da su pripremne utakmice pokazale spremnosti TSC a za dobar nastavak sezone.

– TSC je doveo samo dva nova igrača, tako da je ekipa dugo na okupu i uigrana je. To je naš plus   u odnosu na mnoge druge ekipe.  Za vreme priprema nismo izgubili ni jednu utakmicu iako su protivnici bili kvalitetni, zbog toga se nadam da ćemo i u nastavku prvenstva što duže održati oreol nepobedivosti“ rekao je Lukić i dodao „Iako smo stari znalci, još iz Prve lige,  imamo male nedoumice pred utakmicu zbog velikih promena koje je Inđija napravila tokom pauze. Ipak, nama je jedino važno da nastavimo sjajne igre kakve smo prikazali u prvom delu prvenstva i na pripremama. Nadamo se da će se tako nastaviti i da rezultat neće biti doveden u pitanje.

Desni bek, Dragan Svitić istakao je da dobro poznaje ekipu Inđije i da se raduje utakmici sa starim rivalom. 

– I ovu utakmicu ćemo odigrati najbolje što možemo, onako kako to trener uvek zahteva od nas. Imamo svoj način igre i  prepoznatljivi smo po njemu, kao i po dobroj atmosferi, prijateljstvu i drugarstvu među igračima. Ja planiram da na teren u subotu izađem spreman i da odigram najbolje sto mogu, i verujem da neće biti  problema da upišemo nova tri boda – rekao je Svitić.

Utakmica Inđija – TSC, igraće se u subotu, 15. februara od 13h, na gradskom stadionu u Inđiji. U jesenjem delu sezone TSC je bio bolji, i na domaćem terenu izvojevao je pobedu rezultatom 2:0.

Jesenji deo sezone ekipa TSC je završila na petom mestu tabele Superlige Srbije sa 36 osvojenih bodova iz 10  pobeda, šest remija i 4četiri poraza.  Protivnik TSC u ovoj utakmici, Inđija, trenutno  je 14. na tabeli sa 14 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter