0
Auto Moto

FOTO: YouTube

NE MRDA NIGDE: Fetel ostaje u Ferariju!

Objavljeno: 13.02.20 u 21:08

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je da je uveren da će produžiti saradnju sa tom ekipom, nakon što mu je rečeno da je „prvi izbor“ za narednu sezonu u šampionatu Formule 1.

Fetel je u poslednjoj godini ugovora sa Ferarijem i spekulisalo se da je njegovo mesto u timu neizvesno za narednu sezonu, nakon što je italijanska ekipa potpisala dugoročan ugovor sa Šarlom Leklerom.

Fetel je rekao da voli Formulu 1 i da je posvećen Ferariju.

– Voleo bih da ostanem. Prioritet je 2020. godina, a onda ćemo videti. Već sam bio u ovakvoj poziciji u Ferariju, a tek je februar. Poslednji put smo potvrdili novi ugovor u avgustu, pa mislim da se to neće mnogo promeniti. Namere su jasne i siguran sam da ćemo sve rešiti – rekao je Fetel, preneo je danas Skaj.

Nemački vozač je prošle sezone ostvario rezultate ispod očekivanja, ali je direktor Ferarija Matija Binoto rekao da je Fetel prvi izbor, uprkos spekulacijama da je slavni italijanski tim zainteresovan za šestostrukog svetskog šampiona iz Mercedesa Luisa Hamiltona.

Nova sezona Formule 1 počinje 15. marta trkom za Veliku nagradu Australije u Melburnu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter