0
Evropske lige

KONTROVERZNI MAURISIO SARI: Izjavom uvredio poštare i uzburkao ‘čizmu’!

Objavljeno: 13.02.20 u 16:22

Trener Juventusa privlači veliku pažnju svojim izjavama, i izaziva kako pozitivne, tako i negativne komentare.

U drugom polufinalu Kupa Italije, veliki rivali Milan i Juventus se sastaju večeras na San Siru od 20:45h. U najavi tog meča trener ‘stare dame’ Maurisio Sari uzburkao je javnost u Italiji.

On je, naime, posle poraza od Verone (1:2) govorio o radu pod pritiskom i na jedno novinarsko pitanje u vezi toga odgovorio rečima:

– Da nisam želeo da radim pod pritiskom verovatno bih izabrao da radim u pošti – rekao je Sari.

Na taj način je, osim sa novinarima, zaratio i sa poštarima Italije, koji su se ubrzo oglasili.

– Suprotno izjavama gospodina Sarija, pritisak je prisutan i u pošti. Odgovorni smo prema građanima, poslovima i javnoj administraciji. Pozivamo gospodina Sarija da izdvoji nekoliko dragocenih minuta i poseti neku od naših pošti, pošto smo najveća kompanija u zemlji. Izabrani smo od mladih kao jedna od najatraktivnijih firmi za zapošljavanje, imali smo jedan od najboljih rezultata poslovanja u 2019. godini, bili smo treći, kada je reč o reputaciji italijanskih firmi. Čekamo ga u jednom od naših 15.000 centara kako bi se uverio kako izgleda jedan naš radni dan – oglasili su se iz ‘Poste Italiane’.

Bilo bi zanimljivo da vidimo hoće li Sari prihvatiti njihov predlog i, makar na jedan dan, postati poštar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter