6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UPRKOS PONUDAMA: Dva stranca nisu želela da napuste Zvezdu!

Objavljeno: 12.02.20 u 10:00

Klub je želeo da se pronađe rešenje, a igrači su odlučili da ostanu u Beogradu.

Prodaja ove zime ne ide glatko za Crvenu zvezdu, koja je htela da smanji ‘budzet’ i to su uspeli samo sa kapitenom Markom Marinom.

Vezista već nastupa u Saudijskoj Arabiji, a dva stranca su odbila da napuste klub do daljeg. Ipak, manevar je sada sužen, pošto je ostalo otvoreno malo tržista i iz Švedske su bili zainteresovani za Žandera i Tomanea.

ILI NE VALJA PRAVILO ILI: Bivši košarkaš Zvezde i Partizana oštro reagovao zbog dodela državljanstva strancima!

Haken je hteo da dogovori saradnju sa levim bekom i napadačem, ali oni nisu pristali na selidbu u Skandinaviju. Kako saznaje HotSport, razlog su finansijski uslovi, koji su manji nego u Beogradu.

Žander je ‘otpisan’ i zajedno sa Hoze Kanjasem i Radživ van la Parom trenira pod komandom trenera Ivice Momčilovica, a Tomane se nije baš proslavio na pripremama u Turskoj.

Prednost imaju Boaći i Pavkov, tako da je njegova minutaža verovatno limitirana u nastavku sezone.

0
0

6 Komentara

  1. Samo vas nesto pratim…. da je u Partizanu takva situacija pa da niko i ne pmislja da posalje ponuduza toliki broj igraca koji su veoma preplaceni, a pokazalo se i nezasluzeno, naslovi bi glasili u stilu“ Niko nece Partizanove igrace, budzet prazan, sledi katastrofa!….“ A ovde se nametljivo nude naslovi kako ima ponuda ali kao igraci nece da idu, pokusace da senametnu,vole Zvezdu…ahaha! Ne budimo naivni, niko ih nece jer su deo kluba i tima koji se stravicno brukao po Evropi a u sampionatu doticni nisu odigrali ni 10 meceva i to se vidi u inostranstvu. Posebno se vidi kako se u Srbiji igra prvenstvo, koja je uloga sudija u reziji meceva, pogotovo Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto je potrebna hitna privatizacija u Zvezdi?! Da se odstrane sve negativnosti u vrlo sumnjivom poslovanju Zvezde oko dovođenja zaista nedoraslih stranaca. Ni jedan od njih nije ostavio pozitivan utisak u Evropi, jer da jeste mogao bi se lako prodati a ovako niko ne želi ni jednog Zvezdinog stranca! Svi sadašnji stranci, od prvog do zadnjeg su roba sa greškom! Oni ne mogu otići čak ni u smehotresne lige Moldavije, Kipra ili Saudi Arabije. Statistika jeb neumoljiva! A, sada čitam najveći štos kao Boaći i Pavkov konkurišu za centarfora! Ovo je blamaža epskih razmera! Zar da Boaći, jedan vrlo spori panj za fudbal, bez duel igre, bez skok igre i bez znanja da reši situaciju “1 na 1”, da bude centarfor u mojoj Zvezdi. u kojoj centarfori bili Vojin Lazarević, Dule Savić, Zoran Filipović, Darko Pančev, Darko Kovačević! Valjda se Stanković seća Boaćija iz talijanske lige gde je ovaj bio standardna rezerva 4 godine u 5 klubova!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako mislis da mozes postati profesionalni fudbalski skaut.. ali bas ono profesionalni… imas vremena da „peces zanat“…. javi se na mail monitoringbet@ gmail.com pa da probamo. Pozdrav, Milovan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter