3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA POTVRDILA: Čović i Kuzmić u FMP-u, stiglo i obrazloženje te odluke…

Objavljeno: 11.02.20 u 12:40

Vest da će Filip Čović i Ognjen Kuzmić sezonu završiti u FMP-u dobila je zvaničnu potvrdu iz Crvene zvezde.

Tim sa Malog Kalemegdana se javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će prvotimci crveno-belih Ognjen Kuzmić i Filip Čović do kraja sezone igrati u ekipi KK FMP.

Ognjen Kuzmić centar crveno-belih doživeo je tešku povredu prošlog leta, i u ekipi FMP-a kroz kontinuirani trening, i ritam oporavka koji nije mogao da se obezbedi u vrlo napornom kalendaru, uz igranje utakmica u četiri takmičenja i stalna putovanja, pokušaće da se vrati u prepoznatljivu formu koja ga je krasila prethodnih godina i učinila jednim od najboljih centara u Evropi.

Ognjen Kuzmić ima važeći ugovor sa KK Crvena zvezda i za takmičarsku sezonu 2020-2021. Plejmejker Filip Čović takođe je promenio sredinu, i do kraja sezone nosiće dres KK FMP.

Ekipa Crvene zvezde do odlaska u Niš na završnicu Kupa Radivoja Koraća treniraće u utorak i sredu u Beogradu, a prvi meč naš tim očekuje u četvrtak protiv ekipe Radničkog iz Beograda – stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. TO JE ONAJ RAD IZ FMP U FMP! GDE SI BIO TU SI I OTISAO E TO SE ZOVE POTPPUNA PROMENA, TAKO ISPADA.
    E TALIBANI MOJI mali NIJE VAMA LAKO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter