0
Evropske lige

FOTO: Marca/Ilustracion

PORUKA IZ NEMAČKE MADRIĐANIMA: Budite strpljivi sa Jovićem, vratiće vam se višestruko!

Objavljeno: 11.02.20 u 21:38

Fudbalski klub koji je znao kako da iskoristi talenat i umeće Luke Jovića oglasio se porukom i savetom madridskom realu.

List ‘El Pais’ napisao je tekst u kome analizira učinak Luke Jovića. Slažu se da sezona srpskog fudbalera nije bila laka, a direktor Ajntrahtovog odseka za praćenje talenata Ben Manga zatražio je od španske javnosti strljenje.

– Jovićev početak u Ajntrahtu nije bio nimalo lak. U početku smo mu govorili da mora da bude strpljiv. Trebalo mu je više od pola godine da se prilagodi. Morate da imate na umu da je došao u stranu zemlju, u kojoj se govori jezik koji ne poznaje, gde su drugačiji zahtevi igre i gde nema prijatelja. U fudbalu je danas tako da mladima, ne dajemo im mnogo vremena. Ako ne postigne četiri gola na četiri utakmice, sa cenom koja je plaćena, odmah mislimo kako neko ne vredi. Ipak, nije novac taj koji postiže golove – poručio je Manga.

Istakao je da će u slučaju da Real bude pazio na napadača biti uspešan u Realu kao što je bio u Ajntrahtu.

Ako budu pazili na njega i ako ga Zidan bude ohrabrivao, davao mu 20 minuta ili pola sata, potom da igra ceo meč, ne sumnjam da će biti uspešan i u Realu – zaključio je Manga.

FOTO: Marca/Ilustracion

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter