0
Evropske lige

FOTO: youtube, cop

NEJMAR POTPISAO ZA INTER: Ne, nije šala, evo kada ugovor stupa na snagu!

Objavljeno: 11.02.20 u 12:11

Dejvid Bekam završio je veliko pojačanje za svoj MLS tim Inter iz Majamija.

Iako bi Inter iz Majamija mogao da promeni ime i to pre početka sezone, s obzirom da se italijanskom gigantu nije dopalo što je Dejvid Bekam pozajmio njihovo ime, iako je puno ime kluba Internacionale, jer im je na taj način zatvorio vrata američkog tržišta. Čini se da je prevelika pravna zavrzlama ispred njih te da neće ulaziti u spor. 

Bekam se u međuvremenu pohvalio da je sa klubom potpisao brazilski napadač Nejmar Bekam je ponudio parče papira napadaču, kojim se obavezao da za jednu deceniju za mnogo manju platu nego što sada ima u PSŽ-u obuče dres Intera iz Majamija ili kako se već bude zvao tada klub.

– To će biti prilika ne za njega, već i ostale vrhunske igrače da promovišu fudbal, u velikom je naletu, ima dosta navijača i uskoro će biti popularan poput ostalih profesionalnih sportova.Čuvam  ovaj papir, ovo je sad zvanično, za deset godina videćete Nejmara u dresu Inter Majamija – optimista je Englez.

Nejmar će tada imati 38 godina, ali nema sumnje da će biti veliko pojačanje. 

FOTO: Youtube/crop

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter