6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DIJAGNOZA: Sanogo sigurno ne igra protiv Partizana, evo kada će na teren…

Objavljeno: 11.02.20 u 09:15

Stigao je Seku Sanogo kao veliko pojačanje među crveno-bele, ali ga ‘Delije’ neće videti na terenu još neko vreme.

Konačno je posle dodatnih pregleda i konsultacija stručnjaka ustanovljena težina povrede Sekua Sanoga. Jedino zimsko pojačanje Crvene zvezde je isteglo prednju ložu na treningu u Beleku i već desetak dana je podvrgnut terapijama u Beogradu.

– Došlo je do pucanja vlakana mišića, a usled jakog udarca danima je problem predstavljao hematom, koga sada nema i slede dalji koraci lečenja. Uz dve terapije dnevno procena je da će Sanogo moći da počne da trenira za tri nedelje – rekli su za HotSport iz Crvene zvezde.

Ako sve bude po planu, biće potrebno oko dve nedelje individualnih treninga i rada uz ekipu, tako da bi Sanogo mogao da polovinom marta debituje za crveno-bele. Sada je sigurno da će bivši vezista Jang Bojsa preskočiti prvi derbi sa Partizanom koji je na programu 1. marta.

Crvena zvezda je Seku Sanoga na godinu dana pozajmila iz Al Itihada iz Saudijske Arabije. Reč je o iskusnom vezisti koji je bio svojevremeno na radaru Rome.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. Dovođenje ovog nespremnog 31-nogodišnjeg rezerviste iz Arabije je šamar za srpski fudbal i fudbalere!. FSS treba da donese zabranu dovođenja fudbalera iz zemalja ispod 35. mesta na rang listi FIFA! Liga S. Arabije je na 86. mestu FIFA i to je jako potcenjivački prema srpskom fudbalu! Kako neko ko je rezerva u takvoj ligi može igrati u Zvezdi ili kvalifikacijama za Evropu?!

    0
    0
    Odgovori
    • Sta bi ti gospodine reka za Milan koji je doveo Ibrahimovica iz zemlje (SAD) koja je nije ni medju 20 na fifa rang listi,, tako da to tvoje razmisljanje mozemo svrstasti kao razmisljanje jednog nepoznavalca fudbala ili jednog tinejdzera

      0
      0
      Odgovori
      • Bravo, Tarase legendo! Tvoj pogled na fudbal otvara nova poglavlja! Ti upoređuješ Ibrahimovića (jednog od 3-4 najbolja centarfora u svetu) sa ovim nepoznatim panjem za fudbal! To je kao da uporediš “Zastavu”-600 sa Ferarijem! Ove tvoje nebuloze su potpuno odsustvo realnosti!

        0
        0
        Odgovori
  2. Udari vetra su bili orkanske jačine i fatalni za parcijalnu rupturu prednje lože koja dira tetivu Sonoga, pošto Sonogo nije igrao nego je samo trčkarao! Sonoga su domaći mediji već unapred proglasili za pojačanje tj. “kapitalca” iako nije igrao celu sezonu jer je bio stalna rezerva u smehotresnoj ligi Saudi Arabije! Samo budala može verovati da ovaj panj za fudbal može igrati u Zvezdi! Nije on povređen, u pitanju su samo medijski spinovi a pravi uzrok neigranja znaju samo oni koji su ga doveli i Stanković! Sve ostalo su nebuloze! Terzić i Mrkela pokušavaju da nas učine debilima na vulgaran način!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dokle vise sa ovim „kvazi“ fudbalerima i sa ovim „kvazi“ strucnjacima iz uprave!? Pa nisu doveli ni jednog kvalitetnog igraca do sada!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter