0
Evropske lige

PRIMERA: Barsa slavila u Sevilji protiv Betisa, oba tima završila meč sa deset igrača (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.20 u 23:15

U poslednjem meču 23. kola španske Primere, Barselona je kao gost pobedila Betis 3:2 (2:2) i nastavila poteru za Real Madridom.

Nije lako osvojiti bodove u Sevilji, ali je Barselona u tome uspela, naravno uz mnogo muke. Betis je poveo već u 6. minutu i to posle penala. Siguran sa ‘bele tačke’ bio je Kanales. Ipak, samo tri minuta kasnije radost domaćih navijača je prekinuta, Mesi je sjajno uposlio De Jonga, a ovaj pogodio sa pet metara – 1:1.

U 26. minutu novi šok, Fekir je povukao kontranapad, umakao odbrani Barselone, a onda sa distance pogodio za 2:1. Barselona je do novog izjednačenja stigla u dubokoj nadoknadi vremena, naime Mesi je ubacio loptu sa centra igrališta, a Buskets se najbolje snašao i pogodio – 2:2.

Barselona je do pobede stigla u 72. minutu kada je Mesi kompletirao het-trik asistencija, a Lengle glavom pogodio za 3:2. Fekir je kasnije dobio dva žuta kartona, to jest crveni, baš kao sa druge strane strelac trećeg gola Lengle.

Katalonci su se ovom pobedom približili Realu na tri boda zaostatka. Golove sa meča možete da pogledate OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter