0
Košarka

FOTO: KSS

PORUKA JE JASNA: Da u punoj hali proslavimo odlazak na Olimpijske igre

Objavljeno: 09.02.20 u 09:14

Košarkašice Srbije na korak su od definitivno obezbeđene vize za Olimpijski turnir u Tokiju ove godine.

Da bi se to desilo, potrebno je da u poslednjem kolu kvalifikacionog turnira u Beogradu, Srbija savlada Mozambik, a SAD budu bolje od Nigerije.

Bilo bi pravo čudo da se ova dva rezultata ne dese i zato srpska košarkašica Ana Dabović poziva navijače na proslavu ‘olimpijske vize’.

– Još uvek nećemo da pričamo o Tokiju, volim da se se sve završi, da sutra odigramo utakmicu i nadam se da pobedimo i da sa što više ljudi da proslavimo odlazak na druge Olimpijske igre – poručila je Dabović.

Najverovatnije će se ispostaviti da je trijumf nad Nigerijom (70:64) bio ključan da se Srbija nađe na najvećoj sportskoj manifestaciji.

– Od početka smo smo imale utakmicu u svojim rukama, jedino mi je žao što nismo uspeli da prelomimo i da podignemo razliku. Nije bilo vremena da nas stignu, kontrolisale smo utakmicu. Bile su preagresivne, promenili smo način igre. Na kraju smo pobedile i to je najvažnije – istakla je Dabović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter